Celebs

Demi Lovato slaat de tand van haar trainer eruit

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Demi Lovato slaat de tand van haar bokstrainer eruit, lijkt het erop dat Gigi Hadid en Zayn toch weer samen zijn, gaat Joe Jonas binnenkort al trouwen en neemt Khloé Kardashian haar woorden terug over Jordyn Woods. 

Demi Lovato slaat de tand van haar trainer eruit
Het gaat steeds beter met Demi Lovato en we zien ook steeds meer op haar social media. Zo ook een filmpje van haar bokstrainer die laat zien dat Demi Lovato zijn tand eruit heeft geslagen... En dat terwijl hij ook nog iets droeg om zijn mond te beschermen. Ai! In de video is de zien dat Demi een beetje in shock is, maar haar bokstrainer lijkt het helemaal geweldig te vinden. 

Is dit het bewijs dat PLL-actrice Ashley Benson en Cara Delevingne een relatie hebben?
PLL-actrice Ashley Benson en Cara Delevingne worden heel vaak samen gespot en iedereen denkt dat ze een relatie hebben. Toch plaatsen ze zelf niet vaak foto's van elkaar samen, maar nu hebben we een foto gevonden van Ashley en Cara knuffelend in Parijs. De twee zitten in een auto op weg naar de Chanel fashion show, waarin Cara als model meeliep en Ashley frontrow zat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jamie Mizrahi (@sweetbabyjamie) op

Zijn Zayn en Gigi Hadid toch weer samen?
Het leek er even op dat Zayn en Gigi Hadid weer helemaal happy in love waren, maar in januari werd er gezegd dat de twee toch weer uit elkaar zijn... Maar nu liet Zayn afgelopen week aan Gigi Hadid weten dat hij van haar houdt én dat via Twitter. We weten nu echt niet meer hoe het nou zitten tussen die twee, maar stiekem hopen we dat ze weer een setje zijn. 

Khloé Kardashian neemt woorden terug over Jordyn Woods
Je hebt het waarschijnlijk niet gemist, maar de nu ex-vriend van Khloé Kardashian is vreemdgegaan met de beste vriendin van Kylie Jenner, Jordyn Woods. Jordyn heeft hier vorige week voor het eerst over gepraat in een interview en dat viel bij Khloé nogal verkeerd. Via Twitter zei ze dat Jordyn liegt en dat het haar schuld is dat de Kardashian family uit elkaar is gevallen. Maar nu neemt ze haar woorden terug over Jordyn en laat ze op Twitter weten dat het niet de schuld van Jordyn is dat haar familie uit elkaar is gevallen, maar die van Tristan. 

Joe Jonas gaat deze zomer trouwen
Vorig jaar stapte zijn jongere broertje Nick Jonas al in het huwelijksbootje, maar deze zomer gaat Joe Jonas trouwen met Game of Thrones-actrice Sophie Turner. Dat laat Joe Jonas weten in de Late Late Show with James Corden. In de show zegt Joe Jonas: "Ik kijk er erg naar uit, het wordt geweldig."

Bron: Seventeen.com, RTL Boulevard, Cosmopolitan.com | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved