News

Starbucks komt weer met een nieuw drankje!

Ben jij ook helemaal addicted aan Starbucks en bestel je regelmatig een Frappuccino of een andere lekkere koffie? Dan hebben we heel erg goed nieuws, want Starbucks voegt namelijk weer een nieuw drankje aan hun menu. YAS! Enne koffie addicts opgelet: het gaat niet alleen om een nieuw drankje, maar ze hebben een samenwerking met niemand minder dan Ariana Grande. Lees er hieronder meer over!

Nieuw drankje Starbucks
Ben je weer toe aan een nieuw drankje van Starbucks? Lucky you, want er komt binnenkort weer een nieuw drankje op het menu van Starbucks: The Cloud Macchiato. Het is een gewone macchiato met koude schuim en is straks te bestellen met de smaken karamel en kaneel. Is het lekker warm buiten dan kan je voor de koude variant gaan, maar heb je zin in een warm drankje dan is de Cloud Macchiato ook als warm drankje te bestellen. In Amerika komt het drankje permanent op het menu te staan, maar het is nog niet duidelijk of wij ook kunnen genieten van de Cloud Macchiato.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Starbucks Coffee ☕ (@starbucks) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Starbucks Coffee ☕ (@starbucks) op

Ariana Grande en Starbucks samenwerking
Maar dat is niet het enige goede nieuws, want ze hebben niet alleen een nieuw drankje, maar ook een nieuwe samenwerking met Ariana Grande. Begin van de week dacht iedereen al dat Starbucks en Ari gingen samenwerken, doordat ze allebei verdachte Tweets stuurden. The word is out: Ariana Grande en Starbucks hebben een samenwerking! Ariana vindt wolken heel erg mooi (ze heeft ook een parfum in de vorm van een wolk) en vandaar dus ook de naam van het drankje: The Cloud Macchiato. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Starbucks Coffee ☕ (@starbucks) op

Bron: Business Insider Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved