News

Bakker Bart verkoopt Flügel roombroodjes tijdens carnaval

Dit weekend mogen alle kostuums en gekke accessoires weer uit de kast, want het is weer tijd voor carnaval. Zes dagen lang staan verschillende steden volledig op z'n kop en vliegen de drankjes je om de oren en dit gaat ongetwijfeld voor een kater zorgen. Maar no worries, wij hebben het perfecte carnaval katerontbijt voor je gevonden, namelijk: Flügel roombroodjes.

Als je weleens carnaval hebt gevierd dan weet je dat dit meestal gepaard gaat met de nodige drankjes. Niet geheel onbelangrijk dus om voordat jij je carnavalsoutfit aantrekt een goede bodem te leggen. Grote kans, dat jij je the day after een stuk beter voelt namelijk. Mocht je je toch niet al te fris voelen na een avondje doorhalen, dan hebben wij het perfecte katerontbijt voor je. Bakker Bart verkoopt namelijk Flügel broodjes en dat zie er zo uit:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bakker bart (@bakkerbartapeldoorn) op

Waar je het broodje kan kopen? ''Het broodje ligt vooral in de winkels in de carnavalsregio in het zuiden en oosten van het land'' aldus de bedenker van het broodjes. Of je ook daadwerkelijk dronken wordt van deze carnavalssnack? "Om dronken te worden, moet je wel heel veel broodjes eten. Daar word je denk ik zieker van, dan van de alcohol zelf."

Bron: RTL Nieuws

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved