YAS: Morgen is er weer een nieuwe aflevering van Riverdale

News door Esther

De makers van Riverdale houden ons non-stop in spanning, want iedere keer wordt er weer een Riverdale-break ingelast. Ook na Riverdale aflevering 12 moesten we weer een paar weken wachten op een nieuwe aflevering van Riverdale, maar we hebben goed nieuws: morgen staat er weer een nieuwe aflevering op Netflix. Enne, de nieuwe aflevering wordt spannend als we de trailer mogen geloven. 

Nieuwe aflevering van Riverdale
Ben jij ook zo benieuwd hoe het verder gaat met Betty, Jughead, Veronica en Archie? Dan hebben we goed nieuws voor je, want morgen staat er ein-de-lijk weer een nieuwe aflevering op Netflix. We hebben er weer een paar weken op moeten wachten, want de makers van Riverdale besloten om wéér een break te houden... Maar het wachten wordt beloond, want de aflevering van morgen wordt weer super spannend! 

In de nieuwe Riverdale episode gaan er weer genoeg exciting dingen gebeuren. Zo is de moeder van Jughead weer terug in Riverdale, lopen de spanningen hoog op tussen Cheryl en Toni omdat Cheryl een bericht probeert te sturen naar de Southside Serpents en gaat de moeder van Betty iets gevaarlijks doen voor 'The Farm'. Klinkt weer goed, toch? Wij zitten er in ieder geval weer klaar voor. 

Beeld: Riverdale