News

McDonald's voegt twee nieuwe producten toe aan het assortiment

Yes! Onze favoriete fastfoodketen heeft twee nieuwe producten aan het menu toegevoegd en daar worden wij heel blij van. Dit keer geen nieuwe burger of een nieuwe variant op de McFlurry, maar twee nieuwe McMuffins die horen bij het ontbijtassortiment van de Maccie. Morgen een ontbijtje bij de McDonald's dan maar?

Heb jij weleens een ontbijtje gescoord mij McDonald's of ga jij altijd voor je oude vertrouwde bammetje kaas of havermout? Deze week hebben we in ieder geval een goed excuus om ons oude ontbijt eens in te ruilen voor een ontbijt bij McDonald's, want ze hebben maar liefst twee nieuwe McMuffins toegevoegd aan het assortiment. Het gaat om de McMuffin Double Egg & Bacon en de McMuffin BLT & Egg. Oh la la, loopt bij jullie het water ook al in de mond? Wacht dan maar totdat je de muffins hieronder ziet...

 

Komen je de muffins bekend voor? Dat kan kloppen, het zijn namelijk variant op bestaande McMuffins van de fastfoodketen alleen zijn deze nieuwe varianten extra rijk belegd. De McMuffins zijn vanaf nu te koop bij McDonald's.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved