News

Kinder ijs is binnenkort eindelijk in Nederland te koop

Als je ons vraagt wat onze guilty pleasure is, dan is de kans groot dat wij Kinder chocolade zeg. Man, wat zijn deze heerlijke chocolaatjes verslavend. Als jij ook groot fan bent van deze chocolade, heb je ook vast weleens Kinder ijs op social media voorbij zien komen. Helaas was dit (uiteraard) niet in Nederland te koop, maar daar komt dus binnenkort verandering in. Lees hier wanneer je deze heerlijke ijsjes in Nederland kunt scoren.

Woohoo! Wat een goed nieuws op deze zonnige maandag. Wij kregen namelijk vandaag te horen dat binnenkort Kinder ijs in de Nederlandse schappen ligt en daar worden wij héél vrolijk van. Het gaat om de volgende vier ijsjes:

kinder ijs

 

Kinder Bueno Cone
De Bueno Cone bestaat uit hazelnootijs met een kern van melkchocoladesaus, met een hazelnoot-choco-laag in een knapperig hoorntje met choco-tip.

Kinder Bueno Bar*
De Bueno Bar lijkt het meest op de unieke Kinder Bueno reep, maar dan als ijsje. De Bar is gemaakt van romig hazelnootijs met een kern van chocoladesaus, omhuld met melkchocolade.

Kinder Stick
De Stick bestaat uit romig melkijs, gemaakt met verse melk en is omhuld met melkchocolade. 

Kinde Sandwich
De Kinder Sandwich bestaat uit romig melkijs met verse melk, tussen twee koekjes gemaakt van vijf granen.

De Kinder Bueno Ice Cream Cone, Kinder Ice Cream Stick en de Kinder Ice Cream Sandwich zijn verkrijgbaar in de supermarkten vanaf 11 maart. De Kinder Bueno Ice Cream Bar is exclusief verkrijgbaar in verschillende Out of Home locaties, zoals pretparken, bioscopen en tankstations.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved