News

Dit is de persoon achter Temptation Island's Fabiola Instagramvideo

Het is jullie vast niet ontgaan dat de ene distrack na de andere wordt gedropt op Instagram-kanalen van onder andere oud Temptation Island deelneemster Fabiola Volkers. Maar wij vroegen ons af, wie maakt nou eigenlijk die dis'tracks' en wie maakte in hemelsnaam het filmpje van Fabiola in de sportschool? Wij hebben het antwoord voor je.

Als je regelmatig wat tijd spendeert op Instagram dan zijn je de dis'tracks' van onder andere Fabiola (oud Temptation Island verleidster) vast niet ontgaan. Fabiola rapt er wat af op Instagram en 'disst' onder andere Famke Louise en vonnebonneke, maar wat ze laatst op Instagram plaatste daar viel onze mond van open. Wie deze video voor haar heeft gefilmd? Dat raad je nooit...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fabiola Volkers (@fabiola_volkers) op

Onze mond viel open van verbazing toen we bovenstaande post van Fabiola op Instagram voorbij zagen komen. Sommige meiden vinden het hilarisch en anderen kregen plaatsvervangende schaamte. Maar wie maakte dit filmpje nou eigenlijk? Deze vraag stelde Anna Nooshin haar in een nieuwe aflevering GOSSIP op haar YouTube-kanaal. Haar antwoord was erg verrassend, want wat blijkt? Haar moeder stond achter de camera. Say whaaat? Wij moesten even terugdenken aan deze hilarische scène uit Mean Girls. Benieuwd naar de video waarin Fabiola deze uitspraak deed? Scroll dan door naar onder en bekijk het fragment.

via GIPHY

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved