News

Deze Jane The Virgin-actrice is straks te zien in You seizoen twee

Heb jij alle afleveringen van You seizoen één ook binnen no time gekeken en kan je niet wachten tot You seizoen twee op Netflix staat? We moeten er jammer genoeg nog wel even op wachten, maar er wordt steeds meer bekend gemaakt over het nieuwe seizoen. Zo komen er twee nieuwe personages in de serie en alle Jane The Virgin-fans zullen heel erg blij zijn! 

Netflix' You
De Netflix-serie You is op dit moment mega populair en wij snappen heel goed waarom (Gossip Girl-hottie Penn Badgley!). Na het eerste seizoen werd er al heel snel bekend gemaakt dat er ook een seizoen twee komt en weten we ook al wat er gaat gebeuren in het tweede seizoen op Netflix. En, er worden voor het tweede seizoen ook twee nieuwe acteurs toegevoegd aan de cast. Yay!

You seizoen twee cast
Voor alle Jane The Virgin-fans goed nieuws, want de 16-jarige Jenna Ortega is straks te zien in het nieuwe seizoen als Ellie. Jenna speelde in Jane The Virgin de jonge Jane. Maar Jenna is niet de enige die aan de You cast is toegevoegd. Victoria Pedretti, Nell in Haunting of Hill House, zal in het nieuwe seizoen te zien zijn als de nieuwe lover van Joe: Love Quinn. Oeeeh! Ook hottie James Scully is toegevoegd aan de You cast en speelt het broertje van Love Quinn. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door jenna ortega (@jennaortega) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Break (@larevistabreak_) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door James N Scully (@scullynjames) op

You seizoen twee
De schrijver van You vertelt over het tweede seizoen dat Joe niet op zoek is naar een nieuwe liefde. Hij heeft een gebroken hart door wat er is gebeurd tussen hem en Beck, maar Love Quinn brengt daar verandering in. De schrijver zegt: "Love biedt hem een ander soort vriendschap en een ander soort relatie." Wij zijn benieuwd! Deze herfst verschijnt het tweede seizoen van You op Netflix, dus nog heel even geduld. Tot die tijd zijn er nog genoeg andere leuke Netflix-series om te bingen

Bron: RTL Nederland | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved