News

YAS! Deze hottie is binnenkort te zien in Riverdale!

Het wordt in Riverdale steeds spannender, want wie is nou die Gargoyle King?! Terwijl Jughead, Betty, Archie en Veronica op hun eigen manier het mysterie proberen op te lossen komt er een nieuw iemand naar Riverdale. Enne, deze acteur is super hot en jullie kennen hem allemaal. Benieuwd over wie we het hebben en welke rol hij krijgt in Riverdale? Scroll dan maar snel verder. 

Nieuwe acteur Riverdale 
Whoehoee! Hottie Chad Michael Murray komt naar Riverdale en je raadt nooit welke rol hij heeft bemachtigd in je favoriete serie op Netflix. We kennen de knappe acteur natuurlijk van One Tree Hill en A Cinderella Story, maar in Riverdale krijgt Chad een hele andere rol... Hij is namelijk straks te zien in Riverdale als... Edgar Evernever. Jep, de enge leider van de farm, waar we al heel veel over hebben gehoord, maar nog niks van hebben gezien. 

Riverdale seizoen 3
Jammer genoeg moeten we nu nog drie weken wachten op een nieuwe Riverdale aflevering, dus het gaat nog eventjes duren voordat we Chad Michael Murray gaan zien als Edgar Evernever. Wel gaan we ein-de-lijk meer te weten komen over de farm. Op zijn Instagram-account plaatst Chad alvast een foto van hemzelf als Edgar. Niet te vergelijken met hottie Austin Ames in A Cinderella Story. 

Benieuwd wanneer de nieuwe Riverdale aflevering seizoen drie op Netflix verschijnt? We hebben hier alle afleveringen voor je op een rij gezet. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chad Murray (@chadmichaelmurray) op

Bron: Netflix-Nederland.nl | Beeld: Riverdale

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved