News

Je kunt nu een speciaal Harry Potter tripje boeken naar Londen

Behoor jij tot de die hard Harry Potter-fans? Is jouw ideale date een Harry Potter-marathon houden, terwijl jij alle films al zes keer hebt gezien? Dan ben jij klaar voor de volgende stap. Je kunt nu namelijk een stedentripje boeken naar Londen volledig in Harry Potter-stijl.

Harry Potter stedentrip
Als groot Harry Potter-fan staat het waarschijnlijk hoog op je bucketlist: een bezoekje aan de Warner Bros Harry Potter Studio. Er bestaat nu een speciaal Harry Potter stedentripje inclusief een bezoekjes aan de studios en je gaat het volgende doen:

- Retourovertocht Hoek van Holland-Harwich inclusief auto
- 2 nachten verblijf in een kamer met bad en/of douche in Mercure London Watford o.b.v. logies/ontbijt
- Entree Warner Bros Harry Potter Studio

Met het ticket naar de Warner Bros Studio Tour herleef je de belevenissen van Harry Potter en neem je een kijkje achter de schermen op de betoverende filmset van The Making of Harry Potter. Stap aan boord van de Hogwarts Express en vlieg op een bezem met de magie van computer graphics aldus de aanbieder.

Om je Harry Potter weekend goed af te sluiten is het leuk om een bezoekje te brengen aan station King’s Cross, want je begrijpt het al: hier ligt perron 9 ¾, waar de trein naar Zweinstein vertrekt. Ga dan ook gelijk even langs de rivier de Thames en zijn bruggen, deze komen ook in meerdere Harry Potter-films voor. 

Boek je tripje voor 4 dagen hier vanaf €339.

via GIPHY

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved