Beauty

Wij testten 9 budget mascara´s en deze zijn de moeite (NIET) waard

Er is geen meisje dat aan haar dag begint zonder mascara, we brengen elke ochtend een flinke laag aan op onze wimpers. Het vinden van dé perfecte mascara is soms een hele opgave, of noem het gerust een mission impossible. Het liefst ook nog eentje die te betalen is. Om jullie een handje te helpen in deze helse zoektocht hebben wij negen mascara´s voor jullie getest.

Zie hieronder alle mascara's die wij hebben getest op volgorde van de test:

Alle mascara's van de test
Catrice Glam & Doll Boost Lash Growth Volume Mascara

Catrice Glam & Doll mascaa
catrice mascara test

1. Catrice Glam & Doll Boost Lash Growth Volume Mascara | €4,99
Belofte: Het slanke borsteltje van de Catrice Glam & Doll Boost mascara zorgt ervoor dat alle wimpers mooi verdeeld zitten en je een glamorous look krijgt. De mascara geeft je wimpers een boost en laten je ogen stralen.
Oordeel: Je wimpers zitten inderdaad prachtig langs elkaar en het geeft de illusie dat je een hele hoop lange wimpers hebt. Het enige minpuntje was dat er na een paar uur echt weer een extra laagje overheen mocht. Het glam en doll effect was alweer stukken minder.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10

Bourjois Volume Reveal
Bourjois volume reveal mascara
Bourjois mascara test2. Bourjois Volume Reveal | €19,95
Belofte: De Bourjois Volume Reveal belooft een hoop volume en sprekende wimpers. Klinkt goed.
Oordeel: De verpakking krijgt sowieso pluspunten. Er zit een super handig spiegeltje op waardoor je dus altijd en overal even je mascara kunt bijwerken. Met het borsteltje kreeg ik na een paar laagjes pas echt volume. Het opbrengen was dus een beetje moeizaam, maar met het eindresultaat had ik prachtig krullende wimpers. Dus, een beetje meer effort voor mooi resultaat.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10

Benefit Roller Lash 
Benefit Roller Lash mascara
benefit mascara test
3. Benefit Roller Lash | €28,04

Belofte: De Beneft Roller Lash belooft door de kleine haakjes op het borsteltje super gekrulde wimpers. Door de vorm van het borsteltje worden namelijk je wimpers gelift. De mascara belooft je twaalf uur lange krullende en gelifte wimpers.
Oordeel: Met de Roller Lash mascara moest ik een paar goede lagen smeren voordat ik het gevoel had dat er echt wat mascara op mijn wimper zat. Mijn wimpers kregen inderdaad een lift, maar gingen als snel aan elkaar plakken. Dit is goed te zien op de foto. Dit betekent dus dat duurder niet altijd beter is.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 6 /10

Maybelline New York SNAPSCARA
Maybelline snapscara mascara
Maybelline mascara test
4. Maybelline New York SNAPSCARA | €13,99

Belofte: De Maybelline New York SNAPSCARA is een mascara zonder klontjes en makkelijk te verwijderen met alleen warm water, zonder panda ogen te krijgen. Oeh!
Oordeel: De mascara is inderdaad helemaal klontvrij. Dus, geen plakkerige wimpers en vervelende klodders. Dat is wel een pluspunt. Het enige wat ik miste was de volume. Om mijn ogen sprekender te maken had ik meer laagjes moeten opbrengen. Maar, de mascara doet wel wat 'ie zegt.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10

Essence You Better Work Mascara
essence you better work mascaraessence mascara test
5. Essence You Better Work Mascara | €2,99
Belofte: Maximale volume en krullende wimpers is wat de Essence You Better Work Mascara belooft. Het speciale aan deze mascara is dat hij ''gym-proof'' is. Dat is iets dat je niet vaak in de winkels ziet liggen. Je wimpers blijven dus tijdens je hele work-out goed in model en doordat de mascara waterproef aka gym-proof is, krijg je geen panda ogen.
Oordeel: Het borsteltje heeft een gebogen vorm waardoor je de wimpers makkelijk smeert. Dit vind ik vooral heel prettig bij mijn onderwimpers.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10

HEMA B.A.E. Lash In A Tube Volume Waterproof 
B.A.E. waterproof volume mascara
Hema volume lash test
6. HEMA B.A.E. Lash In A Tube Volume Waterproof  | €6,00
Belofte: De B.A.E. lash in a tube Volume Waterproof is veegvast, dus geen vlekken, en blijft super lang zitten.
Oordeel: Het dikke borsteltje van de B.A.E. lash in a tube Volume Waterproof mascara zorgt inderdaad voor veel volume. Ik moest een aantal keer goed smeren om klonten te voorkomen, maar kreeg wel het gevoel dat mijn ogen veel meer openstonden dan eerst. Terwijl de mascara voor mijn bovenwimpers goed werkte, was het geen succes bij mijn onderwimpers. Het borsteltje was te dik waardoor de mascara niet al mijn onderwimpers kon pakken. Mijn onderwimpers gingen een elkaar plakken en raakten mijn huid. Misschien omdat de mascara te zwaar voor ze werd. Zonde! Met de bovenwimpers was ik zeer tevreden, maar de onderkant is nogal een rommeltje.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 5,5/10

HEMA B.A.E. Lash In A Tube Skinny Mascara
B.A.E. tiny mascara
Hema tiny lash mascara test
7. HEMA B.A.E. Lash In A Tube Skinny Mascara
 | €6,00
Belofte: De B.A.E. lash in a tube skinny mascara heeft een ultradun borsteltje die voor perfect gedefinieerde wimpers zorgt. De mascara is in het specifiek ideaal voor de onderste wimpers.
Oordeel: Toen ik de mascara opende had ik er al mijn twijfels over. Het klinkt ideaal, een dun borsteltje waarmee je alle wimpers precies kunt verdelen. Toch was dit het niet helemaal. Het dunne borsteltje was een grote klomp mascara. Maar, oke. I should give it a go. Helaas werd het er niet beter op. Ik kreeg direct allemaal klonten op mijn bovenwimpers en kreeg ze moeizaam uit elkaar. Ik had hierna mijn hoop gevestigd op de onderwimpers, maar zoals je ziet was dit hetzelfde verhaal. Klonterig en niet mooi.
♥ ♥ ♥ 3 /10

HEMA Ultimate Mascara Waterproof
HEMA ultimate mascars waterproof
Hema my secret superpower mascara test
8. HEMA Ultimate Mascara Waterproof| €9,00
Belofte: 
De HEMA ultimate mascara waterproof geeft je wimpers volume, lengte en een mooie krul. De mascara heeft het volledige pakket. Daarnaast is de mascara vegan (we like), waterproof en heeft een multifunctioneel borsteltje.
Oordeel: Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de mascara. Hetgeen waar ik zelf super tevreden over ben is dat het borsteltje heel fijn alle wimpers verdeelde. Het lijkt alsof ik veel en volle wimpers heb. Alleen de lengte ontbrak een beetje, maar doordat mijn wimpers zo vol lijken vind ik dat geen probleem.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10

MAC Haute & Naughty Too Black Lash 
MAC Haute & Naugthy mascara
MAC Haute & Naughty Too Black Lash mascara test
9. MAC Haute & Naughty Too Black Lash | €24,00
Belofte:
De MAC Haute & Naughty Too Black Lash is een twee-in-één mascara. Het idee van de twee-in-één mascara is dat je zelf kunt kiezen hoe subtiel of extreem jij je mascara wil dragen. Ga je voor de natuurlijke look of dramatische volume?
Oordeel: Ik heb uiteindelijk gekozen voor de natuurlijke look. Het borsteltje van de MAC Haute & Naughty Lash mascara bracht heel fijn aan. Ik was dan ook zeer te spreken over de mascara. Zoals je ziet op de foto's had ik die dag gewoon een beetje eigenwijze wimpers. Soms heb je van die dagen dat je wimpers een eigen wil hebben. Zonder die koppige wimpers hadden m'n wimpers heel mooi gestaan, daarom geef ik de MAC mascara een dikke voldoende.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7.5/10

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook