News

YAS: Dit zijn de 230 nieuwe emoji's die je bijna kunt gebruiken

Soms ben je wel een minuut bezig om de juiste emoji te vinden. Het zijn er ook zó veel. Maar eerlijk is eerlijk: met al die emoji's missen we er toch nog een paar! We waren al blij met de avocado emoji en de facepalm emoji had je echt nodig in je leven, maar de 'handen vasthouden' en flamingo emoji zetten je jouw bericht nóg meer kracht bij. Goed nieuws: deze emoji's én 230 anderen krijgen dit jaar!

Er zijn al ontzettend veel emoji's, maar soms vraag je je af waarom een bepaalde emoji nog niet bestaat. Gelukkig wordt er naar ons geluisterd en komen er bij elke update weer een aantal tekens bij die nog ontbraken. Zo ook nu! 

En van de nieuwe update word je heel blij, want hij barst van de emoji's die we altijd al wilden hebben! Zo is er eindelijk een flamingo emoji, kun je aangeven dat je wafels, falafel of boter op je broodje eet én er zijn nieuwe kledingstukken bijgekomen. En wat dacht je van een 'handen-vasthouden' of een gapende emoji? Awesome! Hieronder zie je de nieuwe emoji's:

Dit is de zesde grootste emoji update tot nu toe! Helaas moeten we nog wel even geduld hebben tot we alle emoji's daadwerkelijk kunnen gebruiken, maar we kunnen ons er alvast op verheugen.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved