News

Eindelijk: Een nieuw seizoen van Gossip Girl is dichterbij dan ooit

"Hey Upper East Siders, Gossip Girl here." Ja ja, dit gaan we binnenkort misschien wel weer horen, want er wordt namelijk serieus gepraat over een nieuw seizoen van Gossip Girl. Voor de fans die alle zes seizoenen al honderd keer hebben gebingewatcht is dit het beste nieuws ooit, want je kan straks misschien weer nieuwe Gossip Girl-afleveringen bingen. YAS! Lees snel verder over het vervolg van Gossip Girl. 

In 2012 eindigde onze favoriete serie Gossip Girl, maar eigenlijk hoopte iedereen op een nieuw seizoen en dan het liefst mét Chuck, Blair, Serena, Dan en Nate. Er werd lang gespeculeerd over een nieuw seizoen van Gossip Girl, maar nu zeven jaar later moeten we het nog steeds doen met de zes seizoenen op Netflix. Of toch niet..?

Lees ook: PLL: The Perfectionists: releasedatum is eindelijk bekend

Nieuw seizoen van Gossip Girl
Goed nieuws, er wordt eindelijk serieus gepraat over een nieuw seizoen van Gossip Girl. De baas van televisiezender The CW, Mark Pedowitz, vertelt in een interview dat er over een Gossip Girl vervolg wordt gepraat. Alleen hebben de makers van Gossip Girl, Josh Schwartz en Stephanie Savage, hier nog niks over laten weten. Fingers crossed dat zij ook helemaal enthousiast zijn en dat de oude Gossip Girl-cast weer terugkomt. Wij zien het wel zitten dat er een nieuw seizoen van Gossip Girl komt over een Instagrammende Dan, Serena, Chuck, Blair en Nate. 

via GIPHY

Bron: Vanity Fair | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved