News

Eindelijk: Op deze datum draait Penoza de film in de bioscoop

Heb jij de vijf seizoen van Penoza verslonden en baal jij dat het is afgelopen? Dan hebben wij goed nieuws. Er is namelijk eindelijk een datum bekend waarop Carmen nog voor één keer terugkeert naar de onderwereld voor een de nieuwe Penoza bioscoopfilm. Benieuwd welke dag jij moet vrijhouden in je agenda? Dat lees je in dit artikel.

Penoza de film
Penoza-fans opgelet! Sprong jij een gat in de lucht toen jou het nieuws bereikte dat er een Penoza film in de maak was? Wij in ieder geval wel. Hoewel ze achter de schermen nog druk bezig zijn en de opnames voor de nieuwe film al zijn ingepland, is vandaag bekend gemaakt op welke datum de film in de Nederlandse bioscopen draait. Blok donderdag 28 november maar vast in je agenda, want vanaf die dag draait Penoze de film in de bioscoop. In de film keren alle vaste personages terug én er worden spannende nieuwe gezichten toegevoegd. Wie de bekende personages zijn blijft nog even geheim, maar het belooft spannender, grootser en spectaculairder dan ooit te worden. Zin in!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KRO (@penoza_kro) op

​Over de film
De film grijpt terug op de vijf tv-seizoenen. Het leven van de Carmen en de familie van Walraven wordt uiteraard wéér overhoopgehaald, door personen uit de onderwereld. Als je een trouwe Penoza-kijker bent komen er ongetwijfeld herkenbare momenten in de film voor. Heb je de serie nog niet gezien? Dan heb je nog genoeg tijd om alle seizoen te bekijken. Kijk hier alle seizoenen terug ;-).

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved