News

McDonald's lanceert twee nieuwe burgers en ze zijn limited edition

Oké, wij moeten het eerlijk bekennen. Het houden aan onze goede voornemens is nu echt voorbij. Vandaag bereikte ons namelijk het nieuws dat er een nieuwe McDonald's burger op de planning staat en je begrijpt dat wij dit niet konden weerstaan. Om welke burger het gaat? Dat lees je hier.

McDonald's lanceert nieuwe burger
Yay! Het is weer tijd voor een nieuwe burger op het menu van onze favoriete fastfoodketen. Er is namelijk een burger terug van weggeweest én in een nieuwe jasje gestoken. We hebben het over de Homestyle Crispy Chicken Burger. Yes, it's back. En dit keer met een verrassende twist, namelijk geserveerd met kaas, honingmosterdsaus, gefrituurde ui, rucola en witte kool. Oh yes, we're lovin' it.

Home Style Crispy Chicken Burger veggie
Loopt het water je al in de mond? Ook goed nieuws als je geen vlees eet of doet aan meatless monday, want vanaf nu kun je ook daarvoor gewoon terecht bij McDonalds. De Homestyle Crispy Chicken wordt namelijk ook al veggie-variant geïntroduceerd en je gaat deze ook ongetwijfeld geweldig vinden.

Allemaal op naar McDonald's morgen, want de Homestyle Crispy Chicken Burger én de veggie-variant zijn van 5 februari tot en met 25 maart tijdelijk verkrijgbaar bij McDonald's.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook