News

Dit is het bewijs dat Ronnie Flex en Famke Louise toch nog samen zijn

Eind december werd het na heel veel speculeren ein-de-lijk met de wereld gedeeld: Ronnie Flex en Famke Louise zijn een stel. Maar toen plaatste Ronnie Flex vorige week ineens teksten op zijn Instagram Stories waaruit werd geconcludeerd dat de twee geen koppel meer zijn. Maar er is goed nieuws, want het lijkt toch goed te gaan tussen de twee lovebirds. 

Relaties zijn lastig, zeker als het even wat minder gaat en al helemaal als je een bekende Nederlander bent. Iedereen wil natuurlijk weten hoe het gaat en als je iets deelt op social media over je relatie wordt er al snel iets van gevonden. Zo ook bij Ronnie Flex en Famke Louise. Ronnie had namelijk op zijn Instagram Stories teksten gedeeld en veel mensen dachten dat dit over zijn relatie met Famke ging... Ook volgden de twee elkaar niet meer op Insta.... Al snel werden de teksten verwijderd en ontving Famke Louise een paar dagen later een bos bloemen van haar lover. 

Famke Louise en Ronnie Flex samen
En ook nu lijkt het er toch op dat de twee nog steeds happy in love zijn. Ronnie en Famke werden namelijk op straat gespot terwijl ze aan het shoppen waren. Enne, Ronnie droeg een knalgele jas aan met op de rug heel groot 'Famke Louise'. Aahh, zo cute! Een gelukkige fan spotte de lovebirds op straat en maakte nog even een selfie met het koppel. 

Bron: Glamour, Shownieuws | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved