Droombaan: op deze boerderij kan je werken met alpaca's

News door Esther

Alpaca lovers opgelet: lijkt het jouw geweldig om de hele dag tussen de alpaca's rond te lopen en urenlang met ze te knuffelen? Dan hebben we heel goed nieuws, want er is een boerderij op zoek naar nieuwe werknemers. Enne, het gaat om een boerderij met alpaca's. OMG! Lees hieronder meer over deze dream job. 

Vacature alpacaboerderij
Ben je een echte dierenliefhebber en heel toevallig nog op zoek naar een nieuwe baan? Zoek dan niet verder, want een alpacaboerderij is opzoek naar nieuwe werknemers. YAS! De hele dag rondhangen met de fluffy animals en ondertussen lekker geld verdienen. Klinkt goed, toch? De alpacaboerderij zoekt studenten die een bijbaan zoeken en flexibele werknemers. Begin maar vast met schrijven van je motivatiebrief. 

Wat zijn je taken?
Het liefst wil je bij deze droombaan natuurlijk alleen maar knuffelen met de alpaca's op de alpacaboerderij, maar er horen ook andere
taken bij deze job. Zie jij jezelf wel werken op de alpacaboerderij? Dan worden dit misschien straks wel jouw taken:
♥ Het verzorgen van de dieren;
♥ Het onderhouden van de tuin;
♥ Groepen die langskomen op de boerderij bedienen;
♥ De afwas doen;

Een baan met genoeg variatie! Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een echte dierenliefhebber bent en je moet hiervoor wel naar België. Lijkt dit je wat? Check dan hier de vacatures van de alpacaboerderij en solliciteren maar. 

Beeld: Unsplash