News

Hier is de trailer van de film Five Feet Apart met Riverdale's Cole Sprouse

Riverdale-fans opgelet, want hottie Cole Sprouse gaat in de film Five Feet Apart spelen en die wil je zien. Vond je de film The Fault In Our Stars geweldig? Dan wil je deze ook zeker niet missen. Enne goed nieuws, want de eerste beelden hebben wij hier voor je. Check snel de Five Feet Apart trailer hieronder. 

Film Five Feet Apart
De film Five Feet Apart gaat over de 17-jarige Stella (Haley Lu Richardson), die heel veel tijd doorbrengt in het ziekenhuis vanwege haar ziekte cystic fibrosis. Ze heeft een strikte dagelijkse routine, maar als ze hottie Will (Cole Sprouse) leert kennen verandert dat helemaal. Will heeft dezelfde aandoening als Stella en dat betekent dat de twee niet dicht bij elkaar mogen komen, want dan kunnen ze elkaars bacterie aan elkaar overbrengen. En daarom bedenken de twee een manier om toch samen te zijn, want Will heeft het niet zo met regels. Klinkt als een heerlijke film waar je genoeg tissues voor nodig hebt. 

Lees ook: Deze nieuwe Netflix-film met Noah Centineo en Camila Mendes moet je zien dit jaar

Trailer Five Feet Apart
Enne, de eerste beelden van deze heerlijke tranentrekker is deze week online gekomen en het belooft veel goeds. In de trailer van Five Feet Apart zie je al een beetje hoe Stella en Will manieren vinden om bij elkaar te zijn. Zet 22 maart 2019 maar in je agenda, want de film Five Feet Apart staat voor dan gepland. Biosdate met al je vriendinnen! 

Bron: Spin1038.com | Beeld: Gettyimages 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved