News

Vergeet je goede voornemens, Lidl verkoopt nu cheesecake spread

Wat waren we de afgelopen weken toch gezond bezig. Gezond eten, geen frisdrank en ook nog eens naar de sportschool. Go you! Maar heel stiekem verlangen we allemaal af en toe weleens naar iets zoets, right? Laten wij nou net iets goddelijks hebben gevonden om op je boterham te smeren en perfect is voor die sugar cravings.

Cheesecake spread
Je hebt je al drie weken aan je goede voornemens gehouden. Lekker bezig! Maar hey, je hoeft natuurlijk niet álles af te slaan. Er zijn te veel lekkere dingen te koop en het is zonde om deze allemaal te laten liggen. Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe cheesecke spread van Lidl. We mean, cheesecake spread!? Dus wij vinden het hoog tijd voor een klein cheat momentje en maken een klein sprintje naar Lidl. De budget supermarkt verkoopt namelijk vanaf donderdag de Amerikaanse cheesecake spread en je scoort al een potje voor €1,69. Naast de cheesecake spread verkopen ze ook kaneel-pompoen spread en cacao spread.

Lees ook: Ben & Jerry's komt met een nieuwe smaak speciaal voor Valentijsdag

Amerikaanse producten
Ben je geen fan van zoetigheden op je brood? No worries, want Lidl verkoopt deze week héél veel Amerikaanse producten. Wij hebben onze favorieten hieronder voor je op ene rijtje gezet.

 

lidl pindakaas

lidl popcorn

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved