News

Anna Nooshins nieuwe lover Nassim Zeta zet (nóg) een tattoo met haar naam

Nog maar een half jaar geleden brak Anna Nooshin met haar liefde Danny. Kort daarna leek het erop dan Anna alweer een nieuwe liefde had gevonden, namelijk Nassim Zeta. Hoewel ze het een tijdje duurde voordat het 'Instagram-official werd, plaatsen de tortelduifjes nu dagelijks foto's. Ze steken het niet meer onder stoelen of banken, want Nassim zet nu zelfs een tattoo met haar naam erop.

Nassim Zeta zet liefdestattoo 
In oktober vertelden wij jullie al dat Anna Nooshin een nieuwe lover aan de haak had geslagen. De gelukkige was Nassim Zeta en de twee leken stapelverliefd. De twee waren zelfs zo hotel de botel dat ze al snel samen (vlak na de breuk met Danny) een tattoo samen hadden gezet. Heftig! Gelukkig is het stel nog steeds bij elkaar en werd het dan ook tijd voor een tweede tattoo.

Lees ook: Liefde in de lucht: Is dit het bewijs dat Anna Nooshin een nieuwe lover heeft?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nassim Zeta (@sirzeta) op

Tweede tattoo
In de beginfase van de relatie zetten Anna en Nassim beide een tattoo met elkaar initialen. Nu zijn we een paar maanden verder en vond Nassim het tijd voor een nieuwe tattoo. Dit keer geen initialen, maar gewoon haar volledige naam. Hij liet 'Anna' op zijn borst tatoeëren en showde dit vervolgens op Instagram. Bekijk hieronder het resultaat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) op

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved