News

Dit wil je hebben: een mega groot kussen als bed

Het is koud buiten, donker in de ochtend en dat zorgt ervoor dat je het liefste nog langer in je bed wil blijven liggen 's ochtends vroeg. Is dit ook zo herkenbaar voor je? Dan maken we het nog even een tikkie lastiger voor je, want we hebben iets geweldigs gevonden waardoor je echt de hele dag in je bed wil blijven liggen. Lees maar snel verder!

LoveSac pillow
De hele dag heerlijk in je bed blijven liggen en ondertussen naar je favoriete serie of film kijken. Klinkt als een heerlijke winterdag, toch? In de LoveSac kussen worden dit soort chill-sessies nog beter. Jep, er bestaat een mega groot kussen waar je in kan chillen en slapen. Heerlijk voor de koude winterdagen, als je thuiskomt van een lange school- of werkdag. 

De LoveSac pillow is jammer genoeg wel een beetje aan de prijzige kant, want hij kost omgerekend bijna €2000... Heb je dit toevallig op je spaarrekening staan en moet je hem hebben? Je shopt de LoveSac pillow hier. Wij sparen even door, want we zien onszelf hier wel chillen in zo'n LoveSac pillow. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lovesac (@lovesac) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lovesac (@lovesac) op

Bron: Pretty52 | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved