News

Te leuk: Er komt een Barbie live action-film

De tijd van kerstfilms is voorbij, tijd voor een lading nieuwe films! We vertelden jullie laatst al dat er een Lion King remake komt, maar nu staat er ook een Barbie live action-film op de planning. Hallo nostalgie, hoe leuk is dat?

Barbie live action
Er worden de laatst tijd steeds meer remakes van films gemaakt. Zo worden verschillende Disneyfilms omgetoverd tot ‘levensechte’ beelden en komt er binnenkort een film met een van onze jeugdheldinnen. Barbie wordt namelijk binnenkort omgetoverd tot een levensecht persoon in de nieuwe Barbie live action-film. Wie de rol van Barbie gaat spelen? Dat lees je hieronder.

Lees ook: Dit zijn de eerste beelden van The Lion King remake

View post on Instagram
 

Wie gaat Barbie spelen?
Maar wie gaat de rol van Barbie op zich nemen? Wie heeft volgens jou de meeste gelijkenissen? Hoewel eerst de geruchten gingen dat Amy Schumer de rol op zich zou nemen, maakte Warner Bros deze bekend dat Margot Robbie in de rol van Barbie kruipt. Margot gaat niet alleen binnenkort een tijdje leven in een plastic fantastic world maar produceert ook mee. Wanneer de film in de bioscopen draait is nog niet bekend, maar wij houden je op de hoogte als het zover is ;-).
 

View post on Instagram
 

 

Must reads 👀