News

Te leuk: Er komt een Barbie live action-film

1

De tijd van kerstfilms is voorbij, tijd voor een lading nieuwe films! We vertelden jullie laatst al dat er een Lion King remake komt, maar nu staat er ook een Barbie live action-film op de planning. Hallo nostalgie, hoe leuk is dat?

Barbie live action
Er worden de laatst tijd steeds meer remakes van films gemaakt. Zo worden verschillende Disneyfilms omgetoverd tot 'levensechte' beelden en komt er binnenkort een film met een van onze jeugdheldinnen. Barbie wordt namelijk binnenkort omgetoverd tot een levensecht persoon in de nieuwe Barbie live action-film. Wie de rol van Barbie gaat spelen? Dat lees je hieronder.

Lees ook: Dit zijn de eerste beelden van The Lion King remake

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Barbie (@barbie) op

Wie gaat Barbie spelen?
Maar wie gaat de rol van Barbie op zich nemen? Wie heeft volgens jou de meeste gelijkenissen? Hoewel eerst de geruchten gingen dat Amy Schumer de rol op zich zou nemen, maakte Warner Bros deze bekend dat Margot Robbie in de rol van Barbie kruipt. Margot gaat niet alleen binnenkort een tijdje leven in een plastic fantastic world maar produceert ook mee. Wanneer de film in de bioscopen draait is nog niet bekend, maar wij houden je op de hoogte als het zover is ;-).
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @margotrobbie op

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

 • 5 maanden geleden Nicole Marie

  Goedendag, ik ben Josef Lewis. Een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldschieter. We geven allerlei soorten leningen uit op een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, woninglening, studielening, bedrijfslening, uitgevaardigde lening, consolidatie van schulden. enz

  Word vandaag goedgekeurd voor een zakelijke of persoonlijke lening en krijg geld binnen dezelfde week na aanmelding. Deze persoonlijke leningen kunnen worden goedgekeurd ongeacht uw kredietwaardigheid en er zijn veel tevreden klanten die deze claim ondersteunen. Maar je krijgt niet alleen de persoonlijke lening die je nodig hebt; je krijgt de goedkoopste. Dit is onze belofte: wij garanderen het laagste tarief voor alle leningen met gratis onderpanduitkeringen.

  We streven ernaar een positieve blijvende indruk achter te laten door de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen bij alles wat ik doe. Ons doel is om u met waardigheid en respect te behandelen en tegelijkertijd de beste service te bieden. Geen sociale zekerheid Nummer vereist en geen kredietcontrole vereist, 100% gegarandeerd. Vriendelijk reageren onmiddellijk met behulp van de onderstaande gegevens indien geïnteresseerd in een lening en wees vrij van oplichting ..

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com

  Oproep / WhatsApp: +16626183756

  Website: https://progresivefunding.wordpress.com

 1. 1