News

Giel van StukTV biedt zijn excuses aan na uitspraak over Anna Nooshin

1

Mocht je dit totaal hebben gemist, dan praten we je eerst even bij. Anna Nooshin deelt de laatste tijd genoeg vakantiekiekjes op haar Instagram-account en vaak in bikini. Giel van StukTV had daar een mening over tijdens de ochtendshow van Radio 538 en zei dat Anna Nooshin ontvolgd moest worden. Ze zou te dun zijn en ze poseert alleen nog maar in haar bikini... Veel mensen vonden de opmerkingen van Giel echt niet kunnen, want hallo we leven in 2019, en daarom biedt Giel zijn excuses aan via Instagram. 

Giel zegt sorry
Na alle commotie liet StukTV's Giel via Instagram van zich horen en zegt hij sorry tegen Anna Nooshin. De opmerkingen waren grappig bedoeld, maar dat kwam niet helemaal lekker over op de radio. Ai! Giel schrijft: "Hi all! Sorry voor de mensen die ik boos heb gemaakt door mijn uitspraken op 538. Het sarcasme ontbrak. Ik hou van vrouwen, het liefst allemaal dag in dag uit in bikini, in alle vormen en maten. Wat bedoeld was al grapje, kwam niet goed over. Ik ben denk ik jaloers dat iedereen in januari op vakantie is en ik in de kou zit! Love you Anna! X vanuit mijn coltrui!" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Anna Nooshin kreeg de opmerkingen van StukTV's Giel natuurlijk ook te horen, maar ging daar op een hilarische manier op in via haar Instagram Stories. Zo vroeg ze aan Giel of hij misschien een coltrui heeft voor haar, want ze heeft natuurlijk alleen maar bikini's. Ook werd er een trui gephotoshopt op de foto waar ze in bikini aan het poseren was.

Anna Nooshin coltruianna nooshin coltrui

Beeld: Brunopress, Instagram Stories

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

 • 5 maanden geleden Nicole Marie

  Goedendag, ik ben Josef Lewis. Een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldschieter. We geven allerlei soorten leningen uit op een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, woninglening, studielening, bedrijfslening, uitgevaardigde lening, consolidatie van schulden. enz

  Word vandaag goedgekeurd voor een zakelijke of persoonlijke lening en krijg geld binnen dezelfde week na aanmelding. Deze persoonlijke leningen kunnen worden goedgekeurd ongeacht uw kredietwaardigheid en er zijn veel tevreden klanten die deze claim ondersteunen. Maar je krijgt niet alleen de persoonlijke lening die je nodig hebt; je krijgt de goedkoopste. Dit is onze belofte: wij garanderen het laagste tarief voor alle leningen met gratis onderpanduitkeringen.

  We streven ernaar een positieve blijvende indruk achter te laten door de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen bij alles wat ik doe. Ons doel is om u met waardigheid en respect te behandelen en tegelijkertijd de beste service te bieden. Geen sociale zekerheid Nummer vereist en geen kredietcontrole vereist, 100% gegarandeerd. Vriendelijk reageren onmiddellijk met behulp van de onderstaande gegevens indien geïnteresseerd in een lening en wees vrij van oplichting ..

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com

  Oproep / WhatsApp: +16626183756

  Website: https://progresivefunding.wordpress.com

 1. 1