News

Wow: Lindsay Lohan is onherkenbaar na plastische chirurgie

1

Keek jij vroeger ook non-stop naar films van Lindsay Lohan, zoals The Parent Trap, Freaky Friday en Mean Girls? Jammer genoeg ging het na al die fame niet helemaal goed met de actrice en hebben we tijdenlang niks nieuws kunnen zien. Maare, Lindsay komt nu met haar eigen reality show op MTV en daarvoor had ze een reünie met hottie Jonathan Benett  a.k.a Aaron uit Mean Girls. Alleen herken je Lindsay Lohan gewoon bijna niet meer terug... Shocking! 

Lindsay Lohan ziet er niet meer uit zoals in je favoriete film Mean Girls en nee het komt niet doordat ze ouder is geworden. We wisten dat de actrice wel een bezoekje (of twee) heeft gebracht aan de plastische chirurg, zoals velen in Hollywood, maar Lindsay Lohan is nu gewoon bijna onherkenbaar!

Lindsay Lohan onherkenbaar
Transformatie Lindsay Lohan
Een paar dagen geleden had Lindsay Lohan een reünie met acteur Jonathan Benett (hunk Aaron uit Mean Girls!) voor haar reality show op MTV en de selfies die ze met hem maakte zijn hartstikke leuk, maar je zou niet meteen denken dat Lindsay zelf op de foto staat... Haar lippen en wangen zijn voller, haar ogen staan anders en het is gewoon niet meer de Lindsay van vroeger. Zo zonde! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jonathan Bennett (@jonathandbennett) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lindsay Lohan’s Beach Club (@lohanbeachclub) op

Bron: Cosmopolitan.com | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

 • 5 maanden geleden Nicole Marie

  Goedendag, ik ben Josef Lewis. Een gerenommeerde, legitieme en geaccrediteerde geldschieter. We geven allerlei soorten leningen uit op een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, woninglening, studielening, bedrijfslening, uitgevaardigde lening, consolidatie van schulden. enz

  Word vandaag goedgekeurd voor een zakelijke of persoonlijke lening en krijg geld binnen dezelfde week na aanmelding. Deze persoonlijke leningen kunnen worden goedgekeurd ongeacht uw kredietwaardigheid en er zijn veel tevreden klanten die deze claim ondersteunen. Maar je krijgt niet alleen de persoonlijke lening die je nodig hebt; je krijgt de goedkoopste. Dit is onze belofte: wij garanderen het laagste tarief voor alle leningen met gratis onderpanduitkeringen.

  We streven ernaar een positieve blijvende indruk achter te laten door de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen bij alles wat ik doe. Ons doel is om u met waardigheid en respect te behandelen en tegelijkertijd de beste service te bieden. Geen sociale zekerheid Nummer vereist en geen kredietcontrole vereist, 100% gegarandeerd. Vriendelijk reageren onmiddellijk met behulp van de onderstaande gegevens indien geïnteresseerd in een lening en wees vrij van oplichting ..

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com

  Oproep / WhatsApp: +16626183756

  Website: https://progresivefunding.wordpress.com

 1. 1