News

Dit zijn tot nu toe de meest verdachte kandidaten van Wie is de Mol? 2019

Alle molloten verzamelen, want het nieuwe seizoen Wie is de Mol? is zaterdag van start gegaan. Wie verdenk jij? Welke BN'er vertoont vreemd gedrag? Laat het speculeren maar beginnen. Wij geven je een update met alle hoogtepunten van afgelopen zaterdag en vertellen je natuurlijk wie er op ons 'verdachtenlijstje' staan.

De kandidaten
Oké, mocht je de eerste aflevering gemist hebben dan willen we jullie alvast waarschuwen. Want hierna komen spoilers! Maar eerst nog even een overzicht van alle kandidaten: Evelien de Bruin, Evi Hanssen, Jamie Trenité, Merel Westrik, Niels Littooij, Nikkie de Jager, Rick Paul van Mulligen, Robèrt van Beckhoven, Sarah Chronis en Sinan Can doen dit jaar mee. Dit jaar speelt het seizoen zich af in Colombia en zijn ze zaterdag begonnen in Santa Fe de Antioquia. Niet alleen zijn de kandidaten nieuwe gezichten voor ons, ook de presentator is nieuw. Vergeet Art Rooijakkers, want vanaf dit seizoen presenteert oud-kandidaat Rik van de Westelaken het programma.

Aflevering 1: ''Op sleeptouw'

Plottwist
Tijdens aflevering één was het natuurlijk gelijk tijd voor de eerste plottwist. We trapten het seizoen af met een filmpje in een werkplaats waarop was te zien dat er dit jaar in de jokers vrijstellingen werden verstopt. Spannend! Maar zijn de kandidaten dit jaar slim genoeg en gaan ze hier achter komen?

De brugopdracht
De eerste opdracht speelt zich af op een brug. De kandidaten moeten zware kisten omhoog slepen en dit leverde hilarische beelden op. '3,2,1... Aaaah!' '3,2,1... Aaaah!' Hoewel de meeste kandidaten zich in het zweet werkten, was het de meesten niet onopgemerkt gebleven dat Nikkie het tijdens de proef nog even 'rustig aan' deed. Leuk feitje: Het is al jaren een droom van Nikkie om mee te doen aan het programma. Hoewel ze acht jaar geleden dacht dat dit #nooitginggebeuren staat ze er nu gewoon tussen. Go girl! Ben jij ook #teamnikkie?

Verdachte mol-acties

Actie #1: Robert

Robert liet zich niet kisten... hij staat daarom nog niet op ons lijstje met verdachte personen ;-).

Actie #2: Evi en Merel
Evi en Merel daarentegen... De prijs voor grootste Mol-actie van aflevering één gaat duidelijk naar Evi en Merel. Ze maakten tijdens de eerste opdracht de knoop van een zware kist los en wat gebeurde er toen!? De kist viel natuurlijk in het water... Maar die zagen ze natuurlijk niet aankomen door de 'heftige stroming'. Sure, weer twee personen die wel erg verdacht gedrag vertonen...

Actie #3: Is Nielson de Mol?
De oplettende kijker heeft de eerste 'hints' alweer gevonden. Of is het toeval dat bij de introductie van Nielson de eerste letters samen het woord 'mol' maken? Hmmm.... Nielson gaat hierdoor gelijk op ons verdachtenlijstje.

 

Geen afvallers tijdens eerste aflevering
Maar wel vier vrijstellingen! De kandidaten kregen de keuze: of vier vrijstellingen waarbij er niemand naar huis ging of €2500 voor de pot.  Dit zorgde er uiteindelijk voor dat geen van de kandidaten het spel hoefde te verlaten, maar geen geld voor de pot dus...

Uitzending
Wie Is De Mol is elke zaterdag te zien om 20:30 uur op NPO 1, hierna wordt om 21:30 uur nagepraat in het programma Moltalk op NPO 3.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved