News

Heftig: Famke Louise raakte afgelopen jaar bijna overspannen

Famke Louise heeft een druk jaar achter de rug. Ze scoorde hit naar hit, er werd een documentaire over haar gemaakt, deed mee aan Expeditie Robinson en switchte van management. Niet heel gek dat Famke Louise daarom bijna overspannen werd... Ze vertelde er in een interview openhartig over.

Overspannen
"Ik weet 100% zeker dat ik op het randje zat van overspannen zijn. Ik had nergens meer zin in" zei Famke Louise in een interview geplaatst door MTV gisteren. Ze vertelde ook dat dit één van de redenen is geweest dat ze is geswitcht van management. Famke Louise vertelde dat ze elke dag werd gebeld. ''Famke, je doet dit niet, Famke, je doet dat niet. Ik had er gewoon geen zin in." Het werd zo erg, dat ze bijna overspannen werd in die periode.

Switch management
Doordat Famke Louise bijna overspannen werd afgelopen jaar besloot ze te breken met het management van Bizzey en Jay Jay. Ze kwam er uit door schijt te hebben en gewoon even niks te doen. Toch kwam ze erachter dat ze niet alles alleen kon doen en koos daarom voor een nieuw management, namelijk het management van Ali B: SPEC. Famke vertelt er uitgebreid over in het interview hieronder.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved