Celebs

Eindelijk: Demi Lovato bevestigt nieuwe relatie

1

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Demi Lovato die ein-de-lijk haar relatie bevestigt, Temptation's Pommeline die ernstig ziek is en Ariana Grande staat als jongste artiest ooit op Coachella.

Demi Lovato bevestigt relatie met Henri Alexander Levy
Nadat Demi zich eindelijk buiten de afkickkliniek vertoonde was dit niet in haar uppie, maar met een nieuwe boy. Al snel werd het duidelijk dat het ging om modeontwerper Henri Alexander Levy en het bleek haar nieuwe vlam. Hoewel de twee eerst hun lippen stijf op elkaar hielden, kwam daar afgelopen week eindelijk verandering in. Demi bevestigde de relatie met Henry Levy op Insta stories en het is echt super schattig. Bekijk het filmpje hieronder.

Arianda Grande staat als jongste artiest ooit op Coachella
Woehoe! De line-up van het populaire festival Coachella is bekend gemaakt. Ariana Grande staat komend jaar als jongste artiest ooit(!) op Coachella en sluit straks net als ooit Beyoncé en Lady Gaga het festival af. Hoe vet is dat! Andere bekende acts zijn: 1975, Dj Snake, Diplo, Solange, Kid Cudi, Weezer, J Balvin, Billie Eilish, Khalid en Zedd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

Temptation Island's Pommeline is ernstig ziek
Oud Temptation-deelneemster Pommeline blijkt ernstig ziek. Ze had al maanden last van haar darmen en geen eetlust, waardoor ze erg vermagerde en er bleek uit zag. Na heel wat tests in het ziekenhuis werd eindelijk duidelijk dat ze Colitis Ulcerosa heeft, een chronische ontstekingsziekte aan de dikke darm. Deze ziekte brengt een verhoogd risico op darmkanker met zich mee. Gelukkig blijft Pommeline er vrij rustig onder. ''Ook al zit ik er wellicht een leven lang aan vast. Met medicijnen moet de ziekte onder controle te houden zijn. Binnenkort moet ik weer naar de specialist. Ik ben in goede handen."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pommeline Tillière (@pommelinetilliere) op

Doet Barbie mee als verleidster aan Temptation Island VIPS?
Afgelopen week gingen de geruchten dat Samantha de Jong (beter bekend als Barbie uit Oh Oh Cherso) deel zou nemen aan Temptation Island VIPS. Het schijnt dat ze door het programma gevraagd is om deel te nemen als verleidster aan het nieuwe seizoen Temptation Island VIPS. Haar familie reageerde erg teleurgesteld toen ze dit hoorden. Een familielid vertelt dat Samantha door het televisiewerk in de problemen is geraakt en daardoor uiteindelijk in een afkickkliniek in Schotland is beland. Het is nog onbekend of het programma Samantha ook daadwerkelijk heeft gevraagd.

barbie temptation island

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 10 maanden geleden Guusje

    vgm is billie eilish jonger dan ariana grande?

  1. 1