News

Netflix waarschuwt voor de Bird Box Challenge

Heb jij de spannende film Bird Box al gezien? Nee, nog niet? Dan heb je er ongetwijfeld wél over gehoord. De film gaat over een onzichtbare entiteit die op aarde verschijnt en met oogcontact mensen tot zelfmoord dwingt, om veilig te zijn gaan mensen geblinddoekt de straat op. De film werd binnen een week bijna 50(!) miljoen keer bekeken, waarna de 'Bird Box Challenge' werd geboren.

Netfix: ''Verwond jezelf alsjeblieft niet met de Bird Box Challenge''
Een film die afgelopen week het internet over ging: Bird Box. De film gaat over een onzichtbare entiteit die op aarde verschijnt en met oogcontact mensen tot zelfmoord dwingt. Het enige wat er voor hoofdpersoon Malorie (gespeeld door Sandra Bullock) op zit is om geblinddoekt door het leven te gaan. 

Bird Box Challenge
De film is al bijna 50 miljoen keer bekeken en dat resulteerde in fans die probeerden net als hoofdpersoon Sandra Bullock, geblinddoekt door het leven te gaan. Say hello to the #BirdBoxChallenge. Op social media duikt het ene na het andere filmpje op, waarop mensen te geblinddoekt te zien zijn. Van mensen die geblinddoekt op straat lopen, geblinddoekte kinderen, mensen die 'even' geblinddoekt hun hond uitlaten en zelfs iemand die geblinddoekt ging autorijden. Dit is natuurlijk levensgevaarlijk! Bekijk één van de filmpjes hieronder die viral ging, waarin iemand geblinddoekt de auto in stapte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SLIM STUNTA 💎 STUNT LIFESTYLE™ (@thestuntlifestyle) op

Netflix waarschuwt
Netfilx schrok zich kapot toen de streamingdienst op het internet voorbij zag komen. Hoewel het waarschijnlijk begon als een grapje, begint het nu gevaarlijke wendingen aan te nemen. Netflix zegt daarom op Twitter: ''we weten niet hoe dit is begonnen en we waarderen de liefde, maar we hebben maar één wens voor 2019 en dat is dat jullie niet in een ziekenhuis belanden vanwege een meme”.

Bron: BuzzE

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved