News

Zien: deze nieuwe serie is de duistere variant op Gossip Girl

Heb jij Gossip Girl nu al voor de zesde keer gezien en zet je uit verveling tijdens de kerstvakantie de vervanger Élite nog maar eens op? Ho, stop. We hebben namelijk een nieuwe serie voor je die verdacht veel op Gossip Girl lijkt, maar een duister randje heeft... Spannend!

Clique: de duistere variant op Gossip Girl
Ben jij groot Gossip Girl-fan en op zoek naar een nieuwe serie? Dan hebben wij een serie waar jij van gaat houden, namelijk de nieuwe serie Clique. De serie wordt omgeschreven als een variant op Gossip Girl maar duister. Spannend! Het verhaal gaat over bff's Holly en Georgia die beginnen aan het studentenleven in Edinburgh. Eenmaal gesetteld lopen ze professor economie, Jude McDermid, tegen het gespierde lijf. De docent heeft de leiding over een groep ambitieuze meiden en selecteert de beste studenten voor stages bij het mysterieuze bedrijf Solasta Finance. Georgia wordt lid van de exclusieve club, maar Holly vindt deze elitaire groep maar niks. Als Holly tijdens een feest getuige is van een aantal heftige gebeurtenissen, besluit ze aan te sluiten en doet bizarre ontdekkingen. Holly is vastbesloten om uit te zoeken wat er aan de hand is, maar lukt het om haar beste vriendin te redden?

Het eerste seizoen staat nu op Videoland en bestaat uit zes afleveringen, daar ben je de kerstvakantie wel even zoet mee ;-). Het tweede seizoen wordt op dit moment uitgezonden in Engeland, dus dit laat hopelijk niet lang meer op zich wachten.

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved