News

Heftig: PLL'er Shay Mitchell heeft een miskraam gehad

Shay Mitchell kennen we natuurlijk allemaal van de series Pretty Little Liars en You, maar misschien volg je haar ook wel op Instagram. Hier plaatst ze de mooiste foto's en grappige video's. Alleen begint ze dit nieuwe jaar wel met heel erg heftig nieuws... De actrice kende in 2018 niet alleen hoogtepunten, maar maakte ook iets heel ergs mee. Op haar Instagram Stories deelt ze dit sad news. 

Miskraam Shay Mitchell
Het nieuwe jaar is begonnen en veel mensen blikken nog even terug op 2018. Ook Pretty Little Liars-actrice Shay Mitchell deelt op haar Instagram highlights van haar 2018. Alleen waren het niet alleen hoogtepunten voor de actrice. Shay schrijft: "Alhoewel het een geweldig jaar was, was er ook iets ellendigs." Vervolgens deelt ze een foto van een echo met een gebroken hartje. In het volgende verhaal op haar Instagram Stories schrijft Shay: "We hebben allemaal te maken met verschillende struggles en uitdagingen in het leven. En soms is het makkelijker om alleen de goede tijden te laten zien op social media, dat is wat veel mensen ertoe brengt om het te bekritiseren vanwege het gebrek aan geloofwaardigheid."

shay mitchell miskraamshay mitchell miskraam

Shay Mitchell wordt gelinkt aan producer Matte Babel, maar het is niet bekend of hij de vader van het kindje zou zijn. Wij vinden het super heftig om te horen over Shay's miskraam en we wensen de PLL-actrice heel veel sterkte! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Getty images, Instagram Shay Mitchell

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved