Bye Girlscene! Redacteur Floor neemt afscheid

Lifestyle door Floor TA

Met het einde van het jaar, komt er voor mij ook een einde aan het schrijven voor Girlscene. De afgelopen maanden heb ik met heel veel plezier aan het Girlscene bureau gezeten: artikelen tikken, lachen en heel veel eten. Het nieuwe jaar staat voor mij in het teken van nieuwe uitdagingen! 

Bedankt!
Bij een afscheid hoort uiteraard een bedankje! Ik wil één iemand in het bijzonder bedanken voor de fijne tijd bij Girlscene. We hebben iets bijzonders, want we komen elkaar elke keer weer tegen in ons Amsterdamse hectische leventje. De eerste keer (way back) was dat toen we samen ingedeeld werden voor een project op school in 2013, we liepen (zonder dat we dat van elkaar wisten) beide stage bij EENMedia in 2016. Nu zit ik al eventjes aan haar linkerzijde bij Girlscene. En oh, wat is dat een feestje! Keihard werken wanneer dat moet, maar ook een stuk chocolade feeden als het kan. Dat is Roos. Ik wil je bedanken voor het verbeteren van mijn foutjes en de extra kilo's heb ik ook aan jou te danken (heel blij mee)! 

Tot slot wens ik alle lezeressen een heel fijn 2019 met veel liefde, dates, vriendinnen, feestjes, katers, stedentripjes, snacks en Girlscene artikelen! Bye girls! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FLOOR CORNETH (@floorcorneth) op