Kevin uit Home Alone keert terug en gaat viral

News door roos

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover: Kerstmis! De kerstreclames vliegen ons om de oren en wij kunnen er stiekem geen genoeg van krijgen. Ook Google kwam met een geniale reclame en schakelde hierbij de hulp van Kevin uit Home Alone in. Deze reclame ging natuurlijk gelijk viral en wij snappen wel waarom.

Home Alone reclame
Nu het bijna Kerstmis is wordt er ongegeneerd kerstmuziek gedraaid waar je ook komt, kijken we wekelijks een kerstfilm om alvast in de stemming te komen en zijn de kerstreclames niet van de buis af te slaan. Zo kon ook Google niet achterblijven met een kerstreclame en sloeg hiervoor de handen in één met Home Alone-acteur Macaulay Culkin. Na de lancering van Home Alone (in 1990(!)) keert Kevin uit Home Alone voor één keer terug en hoé. Speciaal voor de reclame wordt er een scène uit Home Alone nagespeeld, maar dan wel met een 2018 sausje. Dat belooft hilarisch te worden. Benieuwd hoe dat is geworden? Kijk dan de reclame hieronder. Krijgen jullie nu ook spontaan zin om Home Alone te kijken? De films scoor je hier.

 

Google assistent
De reclame is gemaakt door Google ter promotie van de Google Assistent en eerlijk is eerlijk, wij willen nu ook zo'n ding! Mocht je nog geen kerstinkopen hebben gedaan, dan is dit het perfecte cadeau om op je wishlist te zeggen als je het ons vraagt of om te geven aan je vader/lover of broertje. Je shopt de Google Assistent hier voor €59,99.