Lifestyle

Girls Issues: 'Ik heb een crush op mijn hockeytrainer'

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene lezeres die een crush heeft op een oudere jongen.

Hi Girlscene,

Hierbij een "issue". Ik heb een crush op mijn hockeytrainer. Hij is vierentwintig (ziet er jonger uit) en ik ben bijna achttien. Hij werkt en ik zit nog op school. Hij woont in Amsterdam, waar ik volgend jaar ga studeren. Ik weet alleen niet of het wederzijds is. Hij snapt me veel, maar in verband met de winterstop zie ik hem nu twee maanden niet... Wat zal ik doen?

Liefs, Anoniem

liefde hart issues
Lieve Anoniem,

Wat een lastige situatie! Op dit moment zitten jullie nog in een hele andere levensfase, maar zodra jij gaat studeren wordt dat steeds minder. Als je bijna achttien bent maakt een klein leeftijdsverschil misschien minder uit. Als het gevoel wederzijds is en jullie happy zijn samen, is dat alleen maar mooi. Maar hoe weet je nou of het wederzijds is... Om daar achter te komen is het handig om hem ook te spreken buiten de hockeytraining om ;-).

Het blijft eng om een jongen te benaderen, of het nou via Facebook, de telefoon of in real life is. Het is misschien een beetje overhaast om een jongen te bellen die je alleen in 'professionele' situaties ziet, dus voeg hem eerst eens toe op social media. Begin bijvoorbeeld een vriendschappelijk gesprekje en je merkt vanzelf aan zijn reactie of hij dit leuk vindt. Als je dit merkt, kan je een keertje vragen of hij wat wilt drinken samen. Wie weet zitten jullie straks tijdens de winterstop gezellig samen aan de warme chocolademelk. Succes girl.

Liefs,

Girlscene

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved