Celebs

Ontdekt: 11 celebs met hun écht naam

2

Beroemdheden zijn eigenlijk gewoon zoals iedereen. Maar dan met heel veel geld, een heel team achter zich, uitnodigingen voor elk feestje én de mogelijkheid om hun naam te veranderen. Dat Pitbull niet de echte naam van de rapper is mag duidelijk zijn,  maar wist je bijvoorbeeld dat Gigi Hadid ook niet haar echte naam gebruikt? Wij hebben het even uitgezocht en zetten celebs op een rij die eigenlijk een hele andere naam hebben.

1. Gigi Hadid
gigi naam oranje

Haar zus is makkelijk te verklaren, die heet officieel Isabella, maar Gigi heet eigenlijk heel anders. Haar werkelijke naam is Jelena Noura Hadid.

2. Meghan Markle
meghan naam jas

Wat blijkt, Meghan is haar middelste naam. Ze heet eigenlijk Rachel Meghan Markle. Jep, net als in Suits ;-).

3. Emma Stone
actrice naam rood

Haar echte naam is Emily Jean Stone. Een hele normale naam, toch? De reden waarom ze het heeft veranderd naar Emm is omdat ze er op zestienjarige leeftijd achter kwam dat ze als actrice haar eigen naam kon kiezen. Ze had de keuze tussen Emily J. Stone, een beetje zoals Michael J. Fox (waar ze grote fan van is). Dit heeft ze uiteindelijk niet gedaan, omdat ze niet aan hem kon tippen, vond ze zelf. Toen werd het Emma. Lijkt veel op Emily en ze wordt 'M' genoemd door haar vrienden en familie.

4. Kit Harrington
kit acteur naam

Zijn echte naam is Christopher Catesby Harington. Dit wist hij alleen zelf pas toen hij elf jaar was. Huh? Hij werd altijd al Kit genoemd door zijn ouders, afgeleid van Christopher. Toch wilden zijn ouders de naam officieel aanhouden vanwege bepaalde tradities.

5. Lucy Hale
actrice naam Lucy

Deze Pretty Little Liars-actrice verklapte haar echte naam in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. In werkelijkheid heet ze Karen Lucille Hale.

6. Paul Wesley
Paul acteur naam

De knappe The Vampire Diaries-acteur kennen we waarschijnlijk allemaal als Paul Wesley, maar hij heet eigenlijk Paul Wasilewski. We snappen de moeilijkheidsgraad met het uitspreken... Wasieleweeskie?

7. Bruno Mars
bruno bril naam

Dit is toch wel de meest shockerende verandering. We kennen hem natuurlijk van liedjes als 24K Magic en That’s what I like onder de naam Bruno Mars, maar de zanger heet in werkelijkheid Peter Gene Hernandez. Wie is dat?

8. Demi Lovato
demi naam zangeres

In werkelijkheid heet de zangeres Demetria Devonne Lovato. Eigenlijk gewoon een afkorting dus...

9. Pink
pink zangeres naam
Nee, ze heet natuurlijk niet écht Pink. Ze werd ermee bekend, maar ze wordt thuis gewoon aangesproken met Alecia. Haar echte naam  is namelijk Alecia Beth Moore. Waarom dan Pink? Ehh, het is nogal ongemakkelijk. Haar beste vriend had nog nooit de vajayjay gezien van een blanke vrouw en vroeg of ze het wilde laten zien. Toen riep hij: 'It's Pink!'. Dusja, vandaar dus. 

10. Katy Perry
Katy naam zangeres

Haar echte naam luidt: Katheryn Elizabeth Hudson. Inderdaad een hele mond vol als je beroemd bent. Een andere reden voor de verandering is dat ze niet voor actrice Kate Hudson verward wilde worden. Daarom nam ze de achternaam van haar moeder aan: Perry.

11. Jessie J
jessie naam zangeres

Als je verwacht dat de achternaam van zangeres Jessie J met een ‘J’  begint, helaas pindakaas. In werkelijkheid heet ze namelijk Jessica Ellen Cornish. Zelf zegt ze dat de 'J' staat voor 'Jazzhands' en 'Jetlag'. Oké?

Bron: Cosmopolitan.com, Elle.com | Beeld: GettyImages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved