News

Donny Roelvink lanceert vandaag zijn eigen documentaire en showt transformatie

Vandaag was een spannende dag voor Donny Roelvink, want vandaag lanceert hij zijn eigen documentaire ‘Shapy of my life’. Hoewel de titel al een beetje verraadt waar de documentaire over gaat, willen we nog niet te veel verklappen. Tipje van de sluier: zijn hete lijf komt vaak in beeld. Snel verder lezen dus!

Donny Roelvink documentaire
De ene documentaire is nog maar net gedropt of er is alweer een nieuwe opgedoken. Perfect getimed voor een verveelmomentje tijdens de kerstvakantie. Dit keer niemand minder dan Donny Roelvink komt met een documentaire genaamd ‘Shapy of my life’. De titel van de 45 minuten lange documentaire verklapt het al een beetje, in deze documentaire laat Donny zien hoe hij in ongeveer acht weken weer back in shape komt en neemt zijn kijkers mee in dit proces. 

Maar Donny had toch al een goed lichaam? In de docu legt hij uit dat hij een erg ‘fitte periode’ heeft gehad, maar dit even op een iets lager pitje stond toen hij het druk kreeg met televisieklussen zoals Temptation Island VIPS en Expeditie Robinson. Sinds oktober besloot hij er weer helemaal voor te gaan en dit vast te leggen voor zijn kijkers. Zijn doel was om weer back in shape te zijn (en hoe!) voor zijn 21e verjaardag. Bekijk hieronder het resultaat en scroll door om de documentaire te bekijken.

View post on Instagram
 

Watch on YouTube
 

Must reads 👀