News

HEMA verkoopt nu retourtje naar de sneeuw voor een spotprijs

De voorjaarsvakantie komt eraan en wij denken dan spontaan aan sneeuw, zon en wintersport. Ben jij nog nooit op wintersport geweest of ga jij dit jaar helaas niet? Dan hebben wij goed nieuws, want met deze aanbieding kun je voor een spotprijsje toch een dagje naar de sneeuw.

Wintersport HEMA

Ben jij dol op skiën, ga jij jaarlijks snowboarden of ben je misschien nog nooit op wintersport geweest en lijkt het jou vooral leuk om te aprèsskiën? Hoe dan ook, met deze aanbieding van HEMA wil iedereen naar de sneeuw. Onze favoriete winkel verkoopt nu namelijk een retourtje naar de sneeuw voor maar €24,50.

Ja, je leest het goed. Voor nog geen €25 word jij afgezet aan de piste in Winterberg en aan het einde van de dag weer opgehaald. Hoe chill is dat? Of je nou wil proberen of wintersport iets voor jou is of er gewoon met een paar vriendinnen een dagje naar de sneeuw wilt, voor dit geld is het de moeite waard om het een keer te proberen.

De Winterbergbus

De Winterbergbus rijdt van 6 januari t/m 7 maart 2020 en beoordeelt uiterlijk 24 uur voor vertrek of er voldoende sneeuw ligt (sneeuwgarantie dus!), anders mag je je ticket omruilen. Er is altijd een bus die bij jou in de buurt vertrekt, want dit zijn de opstappunten:

Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Borne, Breda, De Meern, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Haren, Heerlen, Hoofddorp, Hoogeveen, Isselburg (Achterhoek), Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Tilburg, Urmond, Veenendaal, Velp, Venlo en Zwolle.

wintersport goedkoop hema

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook