News

Het is officieel: Anna Nooshin en Nassim Zeta hebben een relatie

Sinds oktober gaan de geruchten al dat Anna Nooshin een nieuwe lover heeft. De gelukkig is Nassim Zeta en het schijnt dat de twee erg gelukkig zijn samen. Nadat Danny ongeveer een maand geleden de relatie al bevestigde tussen Nasim en zijn ex, bevestigt Nassim nu zelf de relatie door een romantische foto op zijn Instagram te posten. Bekijk hier de foto van het koppel.

Anna Nooshin en Nassim Zeta hebben een relatie
Afgelopen zomer gingen Anna Nooshin en Danny Roumimper uit elkaar. Niet lang daarna werd Anna Nooshin alweer met een nieuwe ‘boy’ gespot. Het bleek zelfs zo goed te gaan tussen haar nieuwe vlam, genaamd Nassim Zeta, dat ze zelfs een liefdestattoo samen zetten. Toch werd de relatie nooit bevestigd en zagen we Nassim niet terug in haar vlogs. Hier en daar werd er een Insta-story geplaatst, maar de relatie werd tot op heden nog niet officieel bevestigd. 

Anna Nooshin’s ex Danny Roumimper gaf een paar weken geleden toe in een video dat Anna toch wel degelijk een nieuwe vriend had, waarna de twee tortelduifjes het ook niet langer voor zich konden houden. Nassim Zeta plaatste daarom vandaag een romantische foto van de twee samen op Instagram, met de tekst: ‘Mine’ erbij. Hèhè, the word is out. Nassim Zeta en Anna Nooshin zijn dus een setje. Wij wensen ze veel geluk toe samen.

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀