Food

Deze restaurants bezorgen vandaag jouw eten thuis

Cheers to 2019! We hopen dat je een onvergetelijke nacht hebt gehad. JA? Dan lig je waarschijnlijk nu languit op de bank en is er maar één ding wat je vandaag nodig hebt: eten. Met de nadruk op heel veel (vet) eten. Hieronder vind je de lekkerste restaurants waar je vandaag eten kunt bestellen zonder dat je de bank hoeft te verlaten. 

Op dit moment niks in huis? Geen probleem in 2019. Binnen no time heb je een heerlijke maaltijd op je schoot liggen. Geen idee waar je het lekkerste comfort food kunt bestellen? Wij zetten onze favoriete restaurants per stad voor je op een rijtje!

Amsterdam

Pizza: Renato's 
Een goede pizza kan wonderen doen en dat is precies wat je op een brakke dag als vandaag nodig hebt. De keuze is reuze bij Renato's! 

BBQ: Ribsfactory 
Zin in een goed stuk vlees? Bij Ribsfactory vind je spareribs om je vingers bij af te likken en heerlijke burgers met daarbij frieten in de schil. 

Sushi: Sushito
Cravings in sushi? Je kunt bij Suhito heerlijke sushi rolls en bowls bestellen waar jij wel genoeg aan hebt vandaag. 

Vega: Vleesch noch visch
Het jaar meteen goed beginnen? Ga voor Vleesch noch Visch waarbij je denkt dat je een pita met gyros naar binnen aan het werken bent, terwijl alles vegetarisch is. 

via GIPHY

Utrecht

Friet: Frites Atelier
Bij het Frites Atelier by Sergio Herman bestel je niet zomaar een frietje, deze bijzondere friet is de lekkerste die je waarschijnlijk ooit gehad hebt. Onze favoriet: de Frites met stoofvlees.

Stammpot: De Keuken van Max BV
Zin om het jaar te starten met een oerhollandse stammpot? Van boerenkool tot rauwe andijvie stamppot, bij De Keuken van Max moet je wezen!

Aziatisch: Wagamama
Loopt het water je in de mond als je nu denkt aan een pittige curry of teppanyaki gerecht? Bij Wagamama is de keuze reuze!

via GIPHY

Rotterdam

Mexicaans: Salsa shop
Mexicaanse taco's en burritos die je zelf kunt samenstellen! Treat yourself met wat tortilla chips en guacemole ernaast. 

Burgers: Burger Club
De Burger Club is niet voor niets winnaar van de 'Beste burger' in 2016 & 2017. Enjoy your burger! 

Eetsmakelijk! 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved