Lifestyle

Deze 9 vreemde gewoontes herkent (bijna) iedereen

Geef het maar toe, ook jij hebt een vreemde gewoonte. Misschien lees jij altijd de laatste pagina van een boek eerst of pak jij al je sleutels als je nog lang niet thuis bent. Of misschien trek jij gekke gezichten als je mascara op doet of zet jij de radio zachter tijdens het inparkeren? Herkenbaar... Wij zetten negen gekke, vreemde en grappige gewoontes op een rij. Zie je, je bent echt niet de enige!

1. Nooit de eerste trede op de roltrap
Heb jij dat ook? Dat je nooit de eerste trede neemt van de roltrap? Wat nou als je per ongeluk blijft hangen of je precies op de naad stapt en je naar achteren valt. Stiekem gaat het ook allemaal net iets te snel, dus neem je maar een grote stap om goed terecht te komen.

via GIPHY

2. In de spiegel kijken na het huilen
Je wil toch even zien hoe dramatisch je eruit ziet na een potje stevig janken, toch? Uitgelopen mascara tot aan je kin geeft toch dat Hollywood drama-gehalte. Ziet het er heftig genoeg uit? Dan gaan we weer verder met huilen...

via GIPHY

3. Keihard zingen als er niemand thuis is
Ongegeneerd zingen waar iedereen bij is, is niet helemaal jouw ding. Je weet dat je niet echt mooi zingt, dus je bespaart je medemens. Als je alleen bent daarentegen... *and aaaaaaiiiaaiiiii, will aaalways loooove youuuuooohhhoehoooh*.
zingen alleen gewoonte
4. Nooit de eerste fles pakken
Zelf doe je het natuurlijk ook, even sprayen of de deo lekker ruikt. Als je het dan ook daadwerkelijk gaat kopen, pak je wel even de achterste. Je wilt natuurlijk wel een volle fles...

via GIPHY

5. Kijken hoe laat het is en het gelijk vergeten
Dat moment dat je één seconde geleden op je telefoon keek om te checken hoe laat het is en vervolgens geen idee hebt wat je zojuist hebt gezien. Huh?

via GIPHY

6. Elke tien seconden je zakken checken of je sleutels er nog zitten
Elke keer je sleutels uit je rugzak halen is ook zo'n gedoe. In je jaszak is lekker snel en handig, maar wel even duizend keer checken of ze er niet opeens uitgevallen zijn. 

via GIPHY

7. Knoppen van het stoplicht, de lift en de tram tien keer indrukken
Want hierdoor gaat het ook echt sneller...

via GIPHY

8. Niet één, maar een hele hand chips proppen
Chipje voor chipje, popcorntje voor popcorntje, dat is gewoon niet mogelijk. Handenvol in één keer in je mond, zonder dat je het eigenlijk door hebt. That's how we roll.

via GIPHY

9. Lachen op het verkeerde moment
Een gewoonte die waarschijnlijk (en helaas) erg herkenbaar is. Lachen op precies het verkeerde moment. Een nare situatie zorgt vaak voor zenuwachtige trekjes en daar is lachen er één van. Zelfs op een begrafenis houden sommige mensen het niet droog (van het lachen). Nogal gênant, maar echt niet onder controle te krijgen. Oops...

via GIPHY

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved