Lifestyle

Girls Issues: 'Hij ontwijkt onze eerste date'

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die niets meer hoorde van haar crush.

Hoi,

Ik heb een vraagje! Ik ben vier weken geleden begonnen met Tinder en al gelijk een leuke jongen geswiped! Hij was heel erg belangstellend en wilde al snel een drankje doen. Ik wist wie hij was want hij woont echt vier minuutjes verder. Hij gaf die dag na de match al zijn telefoonnummer, zodat we konden appen. We hebben dan ook lange gesprekken gehad en het ging al snel naar kusjes-smileys en hartjes. Hij vroeg wanneer ik kon afspreken en de datum stond vast, maar hij liet die dag niets van zich horen Dit herhaalde zich meerdere keren. Steeds vroeg ik opnieuw of hij wilde afspreken en hij reageerde wel, maar ik kreeg geen enthousiast berichtje. Ik vind hem nog steeds ontzettend leuk, maar ik weet nu niet wat ik moet doen. Weten jullie wat ik nu kan doen?

Liefs
crush appen telefoon
Hoi hoi,

Wat leuk dat er gelijk een match is! Hoe toevallig dat hij zo dichtbij woont. Het feit dat hij zo belangstellend is en gelijk een drankje wil doen, geeft natuurlijk al aan dat hij geïnteresseerd is. Je weet natuurlijk nooit zeker of hij je leuk vindt of niet als je hem nog nooit in het echt hebt gesproken. Dit is andersom ook! Dat hij niks laat weten op de dag zelf is een beetje gek en ook vervelend. Misschien is hij wel te nerveus? Het kan ook zijn dat er net iets tussen kwam of dat hij zich had vergist. Misschien is het een idee om hem een keer te bellen? Zo laat je hem merken dat je in ieder geval geïnteresseerd bent in hem. Als hij dan niet reageert, wees dan gewoon eerlijk. Vertel hem dat je hem leuk vindt en aan zijn reactie merk je vanzelf of hij het ook leuk vindt. Merk je dit niet? Lees dan dit artikel.

Weet je dan nog niet helemaal zeker wat het nou is, ga dan gewoon een keertje langs. Je hebt niets te verliezen en hij woont zo dichtbij! Misschien is hij juist wel aangenaam verrast door zo'n gedurfde actie en dan kan hij meteen uitleggen waarom hij niets liet weten ;-). Succes! 

Liefs, 
Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je 'Girls Issue' en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.​​

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved