Lifestyle

Girls Issues: 'Ik ben toen véél te boos geworden'

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die weer in contact wil komen met haar crush.

Hey Girlscene,

Ik ben veertien jaar en ik ken een jongen nu ruim tien jaar. Sinds we van de basisschool af zijn hadden we geen contact meer, maar afgelopen zomervakantie kwamen we door ons broertje en zusje (zaten bij elkaar in de klas) weer in contact. We hebben de rest van de vakantie berichten gestuurd op Snapchat en een aantal keer afgesproken. Toen school weer begon hadden we minder contact, want we hadden het allebei erg druk. Toen we weer een keer hadden afgesproken, kwam hij niet opdagen. Ik ben toen véél te boos geworden... Ons contact is toen gestopt. Ik wil hem weer heel graag terug in mijn leven, want we hadden het super gezellig samen. Ik weet niet hoe ik weer in contact met hem kom, we zitten namelijk niet op dezelfde school. Can you help me, please?

Groetjes anoniempje ;)

ruzie koppel boos

Lieve anoniempje,

Wat vervelend dat het zo is gelopen terwijl jullie het zo gezellig hadden samen. Dat hij niet op kwam dagen kan natuurlijk meerdere redenen hebben. Misschien had hij iets persoonlijks, was er iets tussengekomen of was zijn telefoon leeg. Je weet het niet... Jullie hebben elkaar op Snapchat berichtjes gestuurd, zou je dat misschien weer kunnen doen om een excuus te maken voor je (iets te) boze reactie? Als dat niet lukt kan je bij je zusje aankloppen ;-). Als ze zijn broertje kent is het misschien een idee om het 'via via' te vragen. Tegenwoordig is iemand ook heel makkelijk te vinden via Facebook en Instagram, maar dan moet hij dat wel hebben natuurlijk. Succes!

Liefs Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je 'Girls Issue' en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved