News

First Dates Nederland: Dit waren de meest hilarische (en gênante) momenten van deze week

Geef nou zelf toe, een eerste date kan behoorlijk ongemakkelijk zijn. Laat staan met iemand die je helemaal niet kent én op televisie. Huwelijksvoorwaarden bespreken en strugglen over wie er gaat betalen.. Autsj! Het zijn alle ingrediënten voor een juicy programma. Wij nemen hier graag de hoogte of liever gezegd.. dieptepunten van afgelopen week met je door.

First Dates - Maandag 

Ajo & Charles
Dit was weer een erg bizarre date. Allereerst kwam Ajo, geheel in het rood gekleed, helemaal vanuit America. Victor, je begrijpt toch wel dat ze Limburg bedoelt..? Wij ook niet hoor Vic! Vervolgens vergeet haar date Charles (ook een bijzondere man) haar naam en zegt ze: "Het begint met een A, net als America." Waarop Charles weer met de vraag komt of ze zo door haar ouders is genoemd... 

First Dates - Dinsdag

Juriaan en Renée
Deze studenten weten meteen waarom ze aan elkaar zijn gekoppeld. Ze zijn allebei opgegeven door hun huisgenootje, zijn echte wijnliefhebbers en zitten bij een studentenvereniging. Genoeg stof om over te praten dus. De kijkers vinden het alleen wat minder... 

First Dates - Woensdag

Op de woensdag was het vrij kalm in het First Dates-restaurant. Geen akward stiltes, gênante vertoningen en zelfs geen dubbeldates. First Dates, kom op. We want more.

Kevin en Fenna
Het meest spraakmakende stel van de avond? Laten we voor Kevin en Fenna gaan. Kevin is op zoek naar een niet al te lange vrouw, 'want hij mag zelf net de Python is'. Zelfspot heeft hij in ieder geval wel en wij vinden het cute. Autoverkoper Kevin mag op date met vlogger en paardenmeisje Fenna en de volgende date gaan de twee samen paardrijden. Komt hij binnenkort in de vlog?

First Dates - Donderdag

Richard en Anita
Liefde is voor Richard vlinders hebben, jeugdig zijn, springen en gek doen. Richard en zijn date Anita zijn beide dol op hun honden, maar beginnen ze er niet van te springen. De honden van Richard hebben geluk en mogen nog even bij hem in bed blijven liggen.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook