Health

De leukste cadeaus om te geven aan echte fitgirls met kerst

Naast het gezellig samenzijn van familie tijdens de feestdagen, horen natuurlijk ook kerstcadeaus. Borrelt gelijk de stress op wat je moet kopen voor je familie of heb je juist geen idee wat jij op je verlanglijstje moet zetten? Als echte fitgirl wil je na het kerstdiner en alle oliebollen natuurlijk wel weer een beetje gezond eten, dus wij hebben dé cadeaus voor fitgirls op een rijtje gezet. Het liefst geef je jouw familie ook een portie gezondheid cadeau, maar zolang dit niet te koop is zijn de volgende items een goede start voor een gezondere leefstijl!

1. Waterfles
Genoeg water drinken tijdens een work-out of lange wandeling is erg belangrijk! Met deze fles is dat natuurlijk niet erg...
bidon sporten roze
Being Nice Makes You Cool Bidon 480m, Bol.com
| €13

2. Kookboek avonturiers
Is de gelukkige avontuurlijk en regelmatig buiten te vinden? Dan is dit boek misschien iets voor hem/haar. Een gezonde levenstijl wil niet zeggen dat eten saai is, maar juist heel lekker! Dit boek staat boordevol heerlijke recepten die je buiten maakt. 
boek fitgirl buiten
The Great Outdoors receptenboek, Bol.com | €33,99

3. Yogamat
Een yogamat is altijd handig en zijn voor meerdere dingen te gebruiken. Hij is niet alleen in de sportschool fijn voor de knietjes, maar ook voor je work-out thuis. Wil je weten wat voor fitgirl jij bent? Doe hier de quiz!
yoga sport fitgirl
Roze yogamat Tunturi, Bol.com | €17,99

4. Lifestyle Guide
Wat zo leuk is aan dit boek is dat het niet alleen maar over eten gaat, maar ook over bijvoorbeeld beweging en positiviteit. Het is een inspiratiegids om het beste uit jezelf te halen, vol met tips, DIY's en natuurlijk ook heerlijke recepten. 

boek rens leefstijl
RENS- Mijn lifestyle guide, Bol.com | €20

5. Bullet Journal
Heb je een eigen schema of speciale oefeningen die je altijd doet in de sportschool? Schrijf ze op in je bulletjournal! Ook geschikt voor recepten, voedingschema's en je work-out planning ;-). 
bullet schema schrijven
Mijn Bullet Journal Botanisch, Bol.com | €9,99

6. Vegan kookboek
Heb je een zus die het vegan leven volgt of wil je zelf je leefstijl veranderen? Dan is dit kookboek perfect voor op het verlanglijstje. Het zijn inspirerende en gezonde recepten die er ook nog eens erg smakelijk (en prachtig) uitzien! Lees deze tips voor vegan ingrediënten voor na het sporten. 
vegan boek koken
Easy vegan kookboek, Bol.com | €20

7. Skippybal
Deze fitness- of skippybal is perfect om je work-outs op te doen, maar ook om op te zitten achter je bureau. Doordat je lichaam steeds de goede balans moet vinden, span je onbewust je spieren aan en zit je in een gezonde houding. 

skippybal sporten cadeau
Fitnessbal met pomp, Bol.com | €13,99

Bron: Cosmopolitan.com, Fitgirlcode.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook