Celebs

Demi Lovato ontvolgt haar vrienden op Instagram en dit is de reden

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Demi Lovato ontvolgd haar vrienden, Temptation-koppel gaat samenwonen, Bella Hadid stapt waarschijnlijk in het huwelijksbootje en Hailey Baldwin verandert haar naam.

Demi Lovato is op een ontvolg-tour op Instagram
Demi Lovato heeft de ontvolg-knop gevonden op Instagram. Ze ontvolgde deze week namelijk een aantal vrienden en we vinden het maar raar. Zo verwijderde ze foto’s van mede-Disneyster Selena Gomez, Nick Jonas en rapper Iggy Azalea uit haar 'vriendenlijst'. Met Selena ging het al niet zo lekker en nu hebben ze helemaal geen contact meer. Demi besloot na haar tijd in de afkickkliniek dat het tijd was om bepaalde beroemdheden op social media uit haar leven te verwijderen. Volgens een bron heeft dit te maken met het feit dat ze zich wil focussen op haar gezondheid en dat ze lastige relaties wilt vermijden. De mensen die ze op dit moment in haar leven wil, zijn mensen die haar helpen op het juiste pad te blijven. Blijkbaar horen Selena Gomez, Nick Jonas en Iggy Azalea daar niet meer bij... Just so you know.

Demi Selena vriendinnen
Temptation-koppel Jeremy en Vanessa gaan samenwonen
Het enige koppel dat de ultieme relatietest overleefde tijdens Temptation Island 2018 waren Jeremy en Vanessa. Het koppel heeft besloten om na zeven(!) jaar een stap verder in de relatie te zetten. Ze gaan namelijk samenwonen. Via Instagram maakte Vanessa duidelijk dat de twee samen een huis hebben gekocht, gefeliciteerd! Vanessa vertelt ook dat ze het hele verhuisproces met ons zullen delen via vlogs. Jeej! Pssssst: de eerste vlog staat al online. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa de Ronde (@vanypany) on

Bella Hadid en The Weeknd gaan waarschijnlijk trouwen
Na de break-up vorig jaar zijn Bella en haar lover The Weeknd gelukkig weer bij elkaar. De twee zijn helemaal hoteldebotel en er gaan geruchten dat ze binnenkort zelfs in het huwelijksbootje stappen. Ze wonen samen in het gigantische appartement van The Weeknd in New York en blijkbaar hebben ze het helemaal leuk samen. Volgens US Weekly willen ze wel meer dan alleen samenwonen... The Weeknd is volgens de bron namelijk klaar om een grote, glinsterende, diamanten ring om Bella's vinger te schuiven. Een bron zegt: “A proposal is on the horizon. They are madly in love with each other.” Cute!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Hailey Baldwin verandert haar naam in Hailey Bieber
In september dit jaar zijn Justin Bieber en Hailey Baldwin getrouwd in New York tijdens een geheime ceremonie. Ze lieten daarna erg weinig los over het getrouwde leven. Op Twitter ontkende Hailey zelfs dat ze getrouwd was. Huh? Inmiddels heeft ze deze tweet verwijdert en haar naam verandert op Instagram naar Hailey Bieber. Gelukkig maar, we maakten ons al zorgen...
INstagram Hailey vrouw
Ariana Grande knipt haar lange lokken af
Oh no! Ariana zet de schaar in haar mooie lange haren. Veel mensen dachten eerst dat het door haar break-up met Pete was, maar er is toch echt iets anders aan de hand. De reden voor deze transformatie is de videoclip van haar single 'Thank U, next' die eraan komt. Niemand weet nog precies hoe de clip eruit komt te zien, maar we weten wel dat er verwijzingen in zitten naar Mean Girls, Legally Blonde en Bring It On. We kunnen niet wachten!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Bron: Cosmopolitan.com, Dailystar.co.uk, | Beeld: Getty

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook