News

Dit is waarom je met je vriendinnen naar Het Amsterdamse Winterparadijs moet

Zoek jij een leuk uitje voor de kerstvakantie? Wij hebben het allerleukste uitstapje voor jou en je vriendinnen gevonden! Een schaatsbaan, sneeuwballen gooien, sleeën, een silent disco, een zweefmolen en reuzenrad... Do we need to say more? Je vindt het allemaal in het Amsterdamse Winterparadijs. En er is nog veel meer... Lees hieronder snel verder. 

Het Amsterdamse Winterparadijs
In het Amsterdamse Winterparadijs is één ding zeker, je gaat je niet vervelen! De locatie is supermooi aangekleed voor een echte gezellige Kerstsfeer. We love it! Naast de schaatsbaan en sleebaan is er ook een doolhof, een bioscoop, een reuzenrad en een zweefmolen. Zin in een feestje? Ook jij verveelt je geen moment. Er is ook een silent disco, een après-ski bar en een karaoke ruimte om ongegeneerd mee te blèren. Ook aan de food lovers is gedacht. 'Als poedersuiker op de oliebol' zijn er ook nog optredens van meerdere artiesten waaronder Lil' Kleine.

Tickets
Er zijn twee verschillend tickets verkrijgbaar. Voor €5 heb je een 'entrace only ticket' om te genieten van de après-ski, silent disco en optredens op het hoofdpodium. Ga je liever voor het totale pakket? Dan kun je voor €17,50 een kaartje kopen en kun je aan alle activiteiten meedoen. Het Amsterdamse Winterparadijs vindt plaats in en rond de Amsterdam RAI en is geopend van 21 tot en met 30 december.

via GIPHY

 

Lees ook: Er op uit met korting: de Voordeeluitjes kortingscode!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved