News

Dit is wanneer Mascha in de ring staat van Boxing Stars

In het nieuwe televisieprogramma Boxing Stars nemen BN'ers het tegen elkaar op in de ring. Ook Mascha Feoktistova heeft de afgelopen weken hard getraind in de boksschool en neemt het binnenkort op tegen een andere BN'er. En er zijn nog kaarten om naar de bokswedstrijd te kijken. Benieuwd wanneer Miss Beautygloss in de ring stapt? Lees dan maar snel verder.

Mascha in Boxing Stars
Mascha van Beautygloss heeft de afgelopen tijd hard getraind voor haar bokswedstrijd in het tv-programma Boxing Stars. En ze heeft nog een week om te trainen, want volgende week woensdag stapt ze in de ring. Ze moest het eerst opnemen tegen Joëlle Witschge, maar ze krijgt een nieuwe tegenstander in de ring omdat Joëlle zwanger is en niet meer meedoet aan het programma. Mascha staat nu samen in de ring met Billy Bakker van Utopia. 

Wil je Mascha zien strijden tijdens de bokswedstrijd? Dat kan! Er zijn namelijk nog kaarten voor de live-uitzending van Boxing Stars voor volgende week. YAS! Geen tijd of geld om Mascha live te zien? Geen paniek, want de aflevering met Mascha wordt volgende week woensdag live uitgezonden op RTL5 om 20:30 uur. Dus zet het maar snel in je agenda, zodat je niet vergeet om Mascha aan te moedigen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss) op

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved