News

Vanaf vandaag is Soof de Musical te zien!

Na de twee films en serie is het nu eindelijk zo ver: Soof de Musical gaat van start! Heb jij ook zo gelachen om de (herkenbare) blunders van Soof? Dan moet je deze musical echt met je vriendinnen gaan zien. Nog niet overtuigd? Je krijgt tijdens de musical ook hapjes voorgeschoteld. Musical + vriendinnen + food, beter kan het niet worden.

Soof de Musical
Yes, het is eindelijk zover. We hebben er even op moeten wachten maar vanaf vandaag starten de try-out van Soof de Musical. Soof de Musical is niet zomaar een musical… De  welbekende ‘Kooksoof’ bevindt zich midden op het podium en daarom krijg je tijdens de voorstelling ook twee hapjes voorgeschoteld. Dus terwijll je geniet van de chaos die Soof in haar leven maakt, krijg je ook nog wat lekkers uit haar eigen keuken. Win-win situatie!

De cast
De cast in de musical is niet hetzelfde als die van de serie en film. Maike Boerman speelt namelijk Soof en Noël van Santen neemt de rol van Kasper op zich. De musical is te zien vanaf vandaag (2 november) tot en met 7 april in 14 grote theathers door Nederland. Scoor hier snel je tickets.

soof de musical