Celebs

Demi Lovato blijft voorlopig nog in de afkickkliniek

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Zo heeft Leah Messer geen geluk in de liefde, ging Meghan Markle over straat in een, whoopsie, doorschijnende rok en blijft Demi Lovato voorlopig nog in rehab. Oh, en hebben we het al gehad over de extreme Halloween-kostuums van de celebs? Lees snel verder.

 

Demi Lovati mag voorlopig niet naar huis

View post on Instagram
 

Nóg meer afkick-nieuws: Demi Lovato bevindt zich momenteel in een afkickcentrum en ook zij komt voorlopig nog niet naar huis. Verschillende bronnen melden aan het tijdschrift US Weekly dat Demi niet voor het nieuwe jaar naar huis mag. “Het gaat naar omstandigheden goed met haar, ze wijdt zich volledig aan het afkickproces,” meldden de ingewijde bronnen deze week. Go Demi!

Teen Mom’s Leah

View post on Instagram
 

Deze week verdrietig nieuws voor Teen Mom Leah Messer. De realityster dacht eindelijk weer liefde te hebben gevonden na haar mislukte relaties met Corey en Jeremy, maar helaas bleek ook dit van korte duur. Na zes maanden is haar relatie met de 40-jarige Jason definitief stukgelopen. Helaas, maar het lijkt in ieder geval een stuk beter te gaan met Leah dan in de afgelopen jaren. Hopelijk blijft dat ook zo na deze break-up

Mackenzie Edwards-Standifer bevallen

View post on Instagram
 

We blijven nog even in de Teen Mom hoek: Mackenzie Edwards-Standifer, de vrouw van Ryan Edwards (Maci’s ex, snap je het nog ;-)) is hoogstwaarschijnlijk bevallen van een zoontje. Hun zoon Jagger werd naar verluidt begin oktober geboren. Het stel heeft dit nieuws nog niet bevestigd, maar een tweet van Ryan’s moeder lijkt het nieuws toch zeker te verklappen. Helaas kon Ryan niet bij de geboorte van zijn zoon zijn. Hij checkte in september in bij een afkickkliniek om van zijn drugsverslaving af te komen. Volgens bronnen moet Ryan hier nog tot maart 2019 blijven. Arme Mackenzie moet het dus voorlopig alleen doen…

Meghan Markle geeft zich bloot

View post on Instagram
 

Meghan bewijst steeds opnieuw dat ook zij maar een mens is. Op de laatste dag van haar Royal Tour ging zij over straat in een doorschijnende rok. Oeps! Mooie onderflop, Meghan! De grote vraag is natuurlijk wel: hoe heeft niemand dit kunnen zien? Bestaat daar geen personeel voor?

Halloween
Afgelopen week vond de griezeligste feestdag van het jaar plaats. In Nederlands helaas nog niet zo groot, maar in Amerika is Halloween ontzettend belangrijk en groot. Elk jaar weer lijkt het op een kostuumwedstrijd tussen de celebs. Wij verzamelen de allerleukste kostuums uit celebville.

View post on Instagram
 

Miss Klum is natuurlijk dé Queen of Halloween. Elk jaar weer heeft zij de meest creatieve outift. Dit jaar was Heidi niemand minder dan prinses Fiona van Shrek.

View post on Instagram
 

Bella en boyfriend The Weeknd zijn bijna onherkenbaar als karakters uit de film Beetlejuice.

View post on Instagram
 

Dat Ellen geweldig is hoeven we je niet te vertellen. Voor Halloween ging de talkshowpresentatrice verkleed als deelneemster van The Bachelor. Ze ging niet alleen verkleed, ze creëerde gewoon haar eigen hilarische (!) aflevering van The Bachelor

View post on Instagram
 

Uggggh, zo cute! Chrissy Teigen en John Legend zijn forever #couplegoals.

View post on Instagram
 

De Kardashians kunnen we écht niet weglaten uit dit rijtje. Want hoe krijgen ze het voor elkaar om die Victoria Secret-vleugels te bemachtigen? (Zou Kendall daar iets mee te maken hebben?) Eén kostuum was natuurlijk niet genoeg, de zussen hadden meerdere kostuums. 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

 

View post on Instagram
 

Bron: RTL Boulevard, Cosmopolitan | Beeld: Getty Images

Must reads 👀