Series & Films

Dit is alles wat je moet weten over 13 Reasons Why seizoen 3

Na seizoen één en twee van 13 Reasons Why bleef het nog even spannend of er ook een derde seizoen zou komen, aangezien veel mensen de serie te heftig vonden. Gelukkig maakten de makers van 13 Reasons Why afgelopen juni bekend dat er dus wel een derde seizoen komt, want er is nog genoeg te vertellen over de teens in 13 Reasons Why. Kun jij niet wachten? Dit is wat we tot nu toe weten over 13 Reasons Why seizoen drie. 

1. 13 Reasons Why seizoen drie op Netflix
Het derde seizoen van 13 Reasons Why staat gepland voor 2019, dan kunnen we alle afleveringen van het nieuwe seizoen bingewatchen op Netflix. Enne, het nieuwe seizoen bestaat uit dertien afleveringen. 

2. De echte middelbare school is weer geboekt
De serie speelt zich natuurlijk af op een middelbare school en in veel films en series wordt zo'n school gewoon nagebouwd. 13 Reasons Why wordt daarentegen op een échte school opgenomen en voor het derde seizoen is de school alweer geboekt. Het gaat om de school 'West Sonoma County Union High' in Californië. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 13 Reasons Why (@13reasonswhy) op

3. Opnames zijn begonnen
Yay, de opnames voor 13 Reasons Why seizoen drie zijn ook al begonnen. Op Instagram plaatsten een aantal acteurs dat ze weer op de set waren voor het nieuwe seizoen. Het heeft wel iets langer geduurd voordat ze van start konden, want er waren nog wat onderhandelingen over wat de cast betaald zou krijgen. Gelukkig is dat nu allemaal rond en zijn ze begonnen met filmen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Michele Selene (@micheleseleneang) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ross Butler (@rossbutler) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lil Anne 💋🍒 (@annewinters) op

4. Geen Hannah Baker
In de eerste twee seizoenen draaide het verhaal om Hannah Baker, maar in het nieuwe seizoen is zij niet meer te zien. Het is nog niet duidelijk wie het verhaal wel gaat vertellen, dus dat moeten we nog even rustig afwachten. Wel blijft het verhaal van Hannah nog steeds hét grote verhaal van de serie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 13 Reasons Why (@13reasonswhy) op

5. Katherine Langford heeft afscheid genomen
Na seizoen twee heeft Katherine Langford 13 Reasons Why vaarwel gezegd en plaatste ze een foto op haar Instagram-account op dit te vertellen... Ze zegt wel dat 13 Reasons Why altijd een belangrijk hoofdstuk zal blijven in haar leven, aangezien het haar eerste echte job was. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KATHERINE LANGFORD (@katherinelangford) op

6. Het onderwerp abortus kan naar voren komen
Anne Winter speelt Chloe in de serie en was het vriendinnetje van Bryce. In de laatste aflevering van seizoen twee kwamen we erachter dat ze zwanger is en volgens de actrice zou abortus dus zeker een belangrijk onderwerp kunnen zijn in het nieuwe seizoen. Wij zijn benieuwd! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 13 Reasons Why (@13reasonswhy) op

Bron: Cosmopolitan.com, Seventeen.com | Beeld: Gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved