News

YAS: Dunkin’ Donuts gaat nu ook in deze steden thuisbezorgen

Tijdens het studeren even snel een koffietje halen bij Dunkin’ Donuts en jezelf ook nog trakteren op een lekkere donut. Want hé, dat heb je wel verdiend na dat blokken. Heb je echt geen tijd om tussen het studeren door naar Dunkin’ Donuts te gaan of heb je gewoon geen zin om de deur uit te gaan, maar wil je wel een lekkere donut? Vanaf nu kan je gewoon lekker op de bank blijven zitten en toch een donut eten van Dunkin’ Donuts, want ze gaan in sommige steden thuisbezorgen!

Heb je net zin in een lekkere donut van Dunkin’ Donuts, maar dan begint het ineens keihard te regenen. Ugh… Vanaf nu heb je daar nooit meer last van, want Dunkin’ Donuts gaat namelijk samenwerken met Thuisbezorgd. Jep, je kan je favo donut vanaf nu ook thuis laten bezorgen. In Amsterdam was het al mogelijk om je snack te laten bezorgen thuis, maar nu is het ook in andere steden mogelijk.

View post on Instagram
 

Jammer genoeg wordt er niet in alle steden waar een Dunkin’ Donuts-winkel zit thuisbezorgd. Woon je in Utrecht, Amsterdam, Eindhoven of Hilversum? Lucky you, want met de app van Thuisbezorgd wordt jouw favo donut bij je thuisgebracht. Wie weet, als we met z’n allen genoeg bestellen, dat ze ook in meerdere steden thuis gaan bezorgen. Fingers crossed!

Bron: Glamour | Beeld: iStock

 

Lees ookDe echte grillmaster shopt met korting bij AllesvoorBBQ

Must reads 👀